altomERHVERV

Denis Jacobsen er medstifter af Solix, som bl.a. har lavet en succesfuld investering i Cembrit

Denis Jacobsen stiftede i 2014 Solix Group. Siden da, har Solix Group opkøbt og udviklet en lang række af virksomheder. Nedenfor kan du blandt andet læse mere om samarbejdet mellem Solix og Cembrit.

Denis Jacobsen og hans liv som erhvervsmand og altruist

Denis Jacobsen kender mennesker og virksomheder – og er i stand til at se potentialet. Han er den administrerende direktør for Solix Group, et investeringsselskab, der skaber mærkbare resultater! De selskaber som har forbindelse til Solix Group og Denis Viet Jacobsen er i rette hænder. Denis Viet Jacobsen kender markedet, hvilket er evident i de firmaer, der har ladet sig opkøbe af Solix Group og som nu plukker frugten, samt for de investeringsselskaber som Denis Viet tidligere har arbejdet for. Microtronic, som Denis Jacobsen investerede i, da han arbejdede som strategikonsulent hos Intermediate Capital Group, er bare en enkelt af de mange investeringer, der har bekræftet, at Denis Jacobsen har evne som invester og konsulent. I 1988 dimitterede han fra Copenhagen Business School og var hurtigt på vej op ad rangstien i firmaer som Intermediate Capital Group, Altor Equity Partners med videre. Nu har han stiftet sit eget investeringsselskab, Solix Group. Solix Group og Denis Jacobsen er ikke bare dygtige til deres arbejde, men også til at finde virksomheder og projekter med potentiale og ikke mindst, besidder de evnen til følge dem til dørs. Oftest er konkurrencen enormt tilspidset på ethvert marked man støder på, hvor tallene kommer før menneskerne. Dette er dog ikke tilfældet for Solix Group og Denis Jacobsen, der er nærværende for deres gruppeselskaber i medgang og modgang, hvor de biddrager ekspertise og økonomisk støtte. Solix Group har et ståsted, der sætter integritet, tillid og pålidelighed som grundpille for et godt samarbejde, hvilket er værdier, der følger med når man arbejder med Denis Jacobsen. Udover at stå for et succesfuldt etablissement som Solix Group, der er associeret med firmaer som Cembrit, har Denis Jacobsen udvidet sin horisont og startet Viet-Jacobsen Fonden, der beskæftiger sig med veteraner, der lider af PTSD og børn, der lever under svære forhold. Det vil sige, at børn, der har svært ved at udfolde sit potentiale i skolen eller i den private sfære, får kvalificeret hjælp til at udnytte deres evner og opnå akademiske og karrieremæssige succeser i fremtiden. Ligesom med sin fond, er det vigtigt for Denis at udnytte det fulde potentiale af sit klientel og kolleger i Solix.

Solix er især kendt for deres vellykkede investering i Cembrit

En af Solix Groups større gruppeselskaber hedder Cembrit. Det er et firma, der beskæftiger sig med fremstilling og salg af diverse byggematerialer, der indebærer fibercement til både tag og facade. I øjeblikket er Cembrit en af de førende virksomheder inden for leverance og produktion af materialer til byggebranchen. De beskæftiger sig både med fremstilling og salg til B2B- og B2C-kunder. Samarbejdet mellem investeringsselskabet Solix og Cembrit, går ud på at fremme Cembrits markedsandel og placering som frembærende producent og distributør. Det er for Solix og Cembrit vigtigt at være innovative, for at accelerere den vækst de allerede oplever, hvilket indebærer bæredygtige løsninger inden for de produktlinjer, der findes. Yderligere er der fokus på serviceydelser og effektiviseringen af deres produktionsapparat. Siden 1927 har de beskæftiget sig med fibercement og søgt at forbedre deres produkter. Alene det er med til at fortælle om den anseelige knowhow, der ligger i et firma der har klaret sig i mere end halvfems år i en branche, der er præget af hård konkurrence. Denne store know how, gør det nemmere og mere frugtbart for Solix og Cembrit at indgå i et samarbejde. Der er i dag mere end 1.100 ansatte over hele verden under Cembrit, der sammen har en mission om at gøre deres produkter bæredygtige så de mennesker, der skal bo i de huse, der er lavet med deres materialer, føler sig trygge og så dem, der arbejder med deres materialer, føler sig sikre. Som de selv ville sige: ”Engineers for the good of people”. Netop, deres mission, vision og strategi går ud på at sætte mennesket først, i alle henseender - gør det værd at investere og vælge dem, da fremtiden ligger i bæredygtige løsninger, hvilket Solix og Cembrit har.