altomERHVERV

DC-Supply tilbyder fleksible container huse samt 40 fods containere i høj kvalitet

DC-Supply er udbyder af en lang række forskellige containerløsninger, som er fremstillet i den bedste kvalitet. Det brede sortiment byder bl.a. på container huse og 40 fods containere, som findes til konkurrencedygtige priser.

Container hus 

DC-Supply er udbyder af mange forskellige containerløsninger, herunder findes der et container hus. Med en opholdsløsning som disse, får man en fleksibel måde at finde beboelse, for en kortere periode. Et container hus kan fx benyttes hvis ens hus er under ombygning, opbygning eller renovering, hvor man i den korte periode kan bo i et container hus. Man er hos DC-Supply sikret et komfortabelt opholdssted, hvor der er tilstrækkelig plads til flere mennesker. Et container hus fra DC-Supply kan leveres med tilslutning af el og vand samt afløb, så man nemt kan bo deri, for en mindre tidsperiode. Med sådan en løsning, er man også sikret imod tyveri og indbrud, da de indeholder forsikringsgodkendte låsebeslag. Klik eventuelt ind på www.dc-supply.dk og kig mulighederne igennem.

40 fods container mål 

Man finder hos DC-Supply også større løsninger, med 40 fods container mål. De mange forskellige løsninger i større modeller kan både købes eller lejes, hvor de ligeledes findes i nye og brugte modeller. Alle 40 fods containerne har tilfælles at de alle er fremstillet i slidstærke materialer, så de kan modstå mange års brug og slid. 40 fods container målene er 121921x2438x2591 mm udvendigt, og med indvendige mål på 11998x2230x2350 mm, hvor målene løber sig som længde, bredde og højde. Læs mere om de forskellige muligheder og størrelser på www.dc-supply.dk, hvor du kan finde de bedste løsninger for dig og dine behov.
Besøg DC-Supply allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye og gode containerløsninger. Alle løsningerne er fremstillet i bedste kvalitet, så du er sikker på at få hvad du betaler for.