altomERHVERV

DC-Supply: Container salg til mange formål, opdag fx deres kontor container

DC-Supply har et stort container salg, og specialbygger containerer til mange formål. Læs bl.a. om muligheden for en kontor container her.

Container salg med skræddersyet løsninger

DC-Supply har et stort container salg, og skræddersyer løsninger til alle slags kunder. De har arbejdet med det private erhvervsliv, private kunder, det offentlige samt militæret med at skabe kreative løsninger med containere. Containere er geniale til at bygge med, da de kan stables og let kan ombygges. Der kan laves huller, isættes vinduer, døre, isolering, køleanlæg og de kan stables, hvis der skal bygges i flere etager. De kan bl.a. blive til boliger, øvelokaler, showrooms eller mobile kølerum, bare for at nævne nogle få muligheder. I deres container salg finder du flere forskellige standard modeller, og du kan også finde brugte containere til gode priser. Hvis du er entreprenør og ofte har byggepladser i gang, så kan det fx måske betale sig at købe skurvogne i stedet for altid at skulle leje dem. Find gode skurvogne i deres container salg, hvor håndværkerne kan holde pause, spise frokost og lave kaffe.

Kontor container - Isoleret og udstyret med vinduer og inventar

En anden populær anvendelsesmulighed for containere er kontor containere. Hvis virksomheden udvider sig hurtigt, og i har brug for flere kontorpladser, så er det en lynhurtig måde, at få langt flere skrivebordspladser til en billig pris. En kontor container kan lynhurtigt sættes op ved siden af den eksisterende kontorbygning, og den giver både gode arbejdsforhold og komfort for de ansatte. En kontor container kan være både en midlertidig løsning, imens byggeriet er i gang, eller det kan være en permanent løsning. Hvis kontorbygningen skal udvides, og der er byggeri i gang, så kan der hurtigt sættes containere med plads til mange medarbejdere. De er isolerede, udstyret med vinduer og døre samt smukt inventar, så det giver gode arbejdsforhold og en god stemning på kontoret. Læs mere på deres side www.dc-supply.dk, hvor du kan finde mange forskellige eksempler på, hvordan containere kan bruges til kreative løsninger til permanent eller midlertidig bebyggelse.