altomERHVERV

Bondesten og stabilgrus online - se kataloget på www.grusdirekte.dk

GrusDirekte.dk er førende i DK inden for sten, sand, grus etc. Skal du fx bruge bondesten eller stabilgrus, så læs med her.

De smukke IBF bondesten

GrusDirekte.dk har alt til have, anlæg, terrasse og støbning. De fører mineralske råstoffer i form af både sand, stabilgrus, strandsand, sandkassesand, sten, jord, muld, plantejord, støbegrus, granitskærver etc. Når der skal lægges terrasse, graves ud og lægges fliser i indkørslen, plantes græsplæne eller lignende, så er det dem, du skal have fat i. De kan løfte bigbags ind over dit hus eller din hæk, hvis du skal bruge det i baghaven, så du slipper for at skulle køre det i trillebør. De fører bl.a. et stort udvalg af IBF bondesten i forskellige smukke farver. Bondesten er rektangulære og kan lægges i forskellige mønstre. Der findes mange smukke farver, og du vil helt sikkert synes godt om de smukke bondesten, der føres i sortimentet. Læs mere på www.grusdirekte.dk, hvor du finder alt i sand, sten, grus etc. med meget fleksible leveringsmuligheder. De har selvfølgelig også en mængdeberegner, som du kan bruge til at udregne hvilken mængde sand, sten eller grus du skal bruge til dit projekt.

Flere typer stabilgrus til salg

GrusDirekte.dk sælger selvfølgelig stabilgrus, som bruges i de fleste anlægsopgaver. I alle de opgaver, hvor der skal være trafik, skal der bruges stabilgrus. Det gælder alt fra gangstier til motorveje. Der er forskellige størrelses- og vægtklasser inden for trafik, og det er selvfølgelig ikke det samme, om det er en lastbil eller en barnevogn, men du kan finde instruksvideoer på deres hjemmeside. Hvis man kører med biler, så skal der typisk lægges 30 cm stabilgrus, og til gangstier ca. halvdelen. Når man lægger sit stabilgrus, skal man bruge en pladevibrator, som får laget til at lægge sig ca. 1-2 cm. Hvis du er i tvivl, så kan du læse meget mere på siden, hvor der er masser af forklarende information om hvert produkt. Stabilgrus sælges i forskellige størrelse bigbags fx 1.500 kg, og du kan være sikker på meget fleksibel levering over hele landet.