altomERHVERV

Bionedbrydelige skåle i sukkerrørsfiber og bambus

Køb miljøvenlige skåle og sukkerrørsfiber produkter til take away hos Plant2Plast A/S, som forhandler miljøvenlig emballage i høj kvalitet og i særdeles attraktive design, der passer perfekt til moderne restaurationsvirksomheder, der har et ønske om at være mere bæredygtige i den daglige arbejdsgang.

Miljøvenlige skåle til engangsbrug hos Plant2Plast A/S

Plant2Plast A/S går meget op i Corporate Social Environmental (CSER) og arbejder på højtryk for at sætte et positivt aftryk på miljøet. Det gør de ved at produktudvikle bæredygtige og bionedbrydelige produkter til take away samt miljøvenlige skåle i fantastiske materialer som træ, palmeblad og bambus. Du finder et flot udvalg med alt fra desserttallerkener og middagstallerkener til sushi og 3-rums muligheder. Plant2Plast A/S har en kæmpe portefølje, så du også kan finde passende, miljøvenlige skåle og tallerkner, der matcher din virksomhed og dit brand. På trods af den høje og bæredygtige kvalitet, så finder man bæredygtige muligheder til særdeles gode priser hos Plant2Plast A/S. Prisen på engangsemballage er naturligvis en væsentlig del af avancen på en take away ordre, og for mange virksomheder i restaurationsbranchen handler det om at presse prisen ned for at sikre en højere indkomst. Det betyder dog ikke, at man skal gå ned på miljøet, for med bæredygtige skåle, bestik osv. fra Plant2Plast A/S, er det muligt både at tjene gode penge per ordre samtidig med, at man gør sin del for at belaste miljøet og Moder Jord mindst muligt. Se de forskellige skåle, bakker, glas, kopper osv. allerede i dag ved at klikke ind på www.plant2plast.dk.

Sukkerrørsfiber take away produkter i bæredygtig kvalitet

Leder du efter emballage, bakker osv. i sukkerrørsfiber? Det er et materiale, som Plant2Plast A/S har været flittige til at bruge, og du kan se alle mulighederne online. Vælg imellem flotte, bionedbrydelige skåle i sukkerrørsfiber, og køb også låg osv. på nettet - altid til gode priser og i flotte design hos Plant2Plast A/S. Du finder ligeledes et bredt udvalg af papprodukter som f.eks. tallerkener og pølsebakker via hjemmesiden. Uanset om du køber i pap, sukkerrørsfiber eller et andet bæredygtigt materiale hos Plant2Plast A/S, kan du altid finde et bredt udvalg i hver kategori, der sikrer, at du også kan finde det rette service og den perfekte emballage, som passer ind i din restaurants eller take away biks’ stil.

Bestil miljøvenlige skåle i sukkerrørsfiber hos Plant2Plast A/S.