altomERHVERV

Bestil ejendomsservice eller vinduespolering fra et svanemærket firma på www.aaren.dk

Hos Anders Andersen Rengøring kan du bestille ejendomsservice i København, samt vinduespolering, facaderens og andre rengøringsopgaver over hele landet.

Ejendomsservice i København til gode priser

Søger du god ejendomsservice i København? Så er Anders Andersen Rengøring lige stedet for dig. De udfører mange forskellige rengøringsopgaver til gode priser, og deres tjekkede personale har mange års erfaring i virksomheden og udfører trappevask, vinduespolering, facaderens, støvsugning og mange andre opgaver til perfektion. Firmaet har flere ejendomsservice aftaler, som er flere årtier gamle, hvilket vil sige at de har tilfredse kunder, som stadig kigger tilfredst på resultatet hver eneste morgen, dag efter dag og år efter år. Det er det, der gør dig sikker på, at du får et super godt resultat til en god pris, og det, som sikrer dig, at du nok skal få de bedste oplevelser med en rengøringsaftale herfra. De udfører alle besværlige ejendomssservice- og rengøringsopgaver med de mest skånsomme rengøringsmidler, hvilket både er godt for de ansatte, for kunderne, der skal bruge bygningen hver dag og for miljøet, som slipper for de mest skadelige kemikalier i grundvandet.

Få skinnende rene vinduer!

En fast aftale om vinduespolering er et must, hvis ens virksomhed ligger inde i byen, for på grund af bilos, syreregn og luftforurening bliver vinduerne ret hurtigt meget beskidte, og du kan være sikker på, at dine vinduer trænger til en ordentlig omgang! Anders Andersen Rengøring leverer et godt resultat hver gang! De har mange aftaler om fast vinduespolering, som er mange årtier gamle, og det er din garanti for det gode resultat. Bestil en grundig vinduespolering, så de ansatte kan se solen igennem vinduerne igen. De bruger skånsomme rengøringsmidler og hele virksomheden er faktisk svanemærket, hvilket ikke bare handler om at opfylde forskellige miljøkrav, men også om at opfylde etiske krav til en god behandling af medarbejdere. Der er mange forskellige gode grunde til at bestille fast og rutinemæssig vinduespolering, og hvis du vil være sikker på helt klare ruder uge efter uge, så er det på aaren.dk, du skal lave en sådan aftale.