altomERHVERV

Bestil alt fra en rensning af din træterrasse til algebehandling fra Kragelund Tagrens

Har du forgæves prøvet at bekæmpe algerne, står Kragelund Tagrens klar til at udføre alt lige fra rensning af træterrasse og facader, til rensning af tag og fliser med deres effektive metoder inden for algebehandling.

Rensning af træterrasse giver velgående resultater

Terrassen er et fantastisk sted at opholde sig – specielt om sommeren, hvor solen bager eller i aftentimerne, hvor terrassen kan være fundamentet for fantastiske stunder med venner, familie og god mad. En terrasse kan bestå af vidt forskellige materialer, både organiske lige såvel som uorganiske. En terrasse i træ kan være et super godt valg, da den kan være med til at give en perfekt overgang fra hjemmet til naturen, hvor det organiske materiale, der symboliserer naturen, kombineres med det stringente design. Dog skal man være opmærksom på vedligeholdelse, hvis man vælger en terrasse i træ – især hvad angår alger. Alger sætter sig nemlig i træet og det betyder, at det organiske materiale har sværere ved at afgive fugten, for at undgå råd. Rensning af træterrasse kan derfor være nødvendigt i ny og næ, og hos Kragelund Tagrens står dygtige medarbejdere klar til at komme din terrasse til livs med en effektiv rensning af træterrasse. Ved rensning af træterrasse anvendes et specielt algemiddel, der både udrydder algerne og forebygger mod nye alger. Og bare rolig, selvom midlet er effektivt, kommer din terrasse til at leve i bedste velgående efterfølgende.

Effektiv algebehandling 

Det er ikke kun på træterrassen, at algerne hærger – de er også til at finde på husets facader, tag og selv fliserne udenfor, hvor de bestemt ikke pryder. Uanset om du har problemer med alger på taget, facaderne eller på fliserne, står Kragelund Tagrens også klar til at foretage sig en algebehandling hos dig, der giver et flot resultat. Deres algebehandling er effektiv, men simpel og sikker. Foregår algebehandlingen oppe i højderne, anvendes der ofte en lanse til at sprøjte med – således går processen markant hurtigere og sikkerheden er i top. Du behøves hverken at være hjemme eller sørge for vand til behandlingen af alger, når Kragelund Tagrens kommer forbi. På www.kragelundtagrens.dk kan du læse mere om algebehandling fra Kragelund Tagrens.

Giv haven, taget eller facaderne et nyt og friskt look og kontakt Kragelund Tagrens.