altomERHVERV

Bestil alt fra en nedkortet container til containerbolig på www.dc-supply.dk

Få bedre plads. Det er muligt at købe en nedkortet container hos DC-Supply. Er du derimod interesseret i en containerbolig evt. til studenter eller som midlertidig ophold på en byggeplads? På www.dc-supply.dk finder du flere muligheder.

Køb en nedkortet container

Du kan få designet din egen container - nedkortet til at passe ind efter personlige præferencer. I Nørresundby, hvor DC-Supply holder til, arbejder de forskellige tømrere og smede på højtryk med at færdiggøre kundernes ordrer. DC-Supply sælger og udlejer containere til private og erhverv. De kan prale af at have serviceret alt fra det svenske forsvar, Tivoli i København og olieboringsforetagender i Uganda til her og fru Danmark. Nogle gange har man brug for at nedkorte containeren, for at der er plads til den. Det er noget, som de har mange erfaringer med hos dette firma fra Aalborg-området. Hvis du tager kontakt til salgsafdelingen, er du i stand til at få et godt tilbud på en nedkortet model. Book eventuelt et møde med en erfaren medarbejder, og design i fællesskab den rette nedkortede version til dit behov.

Overvejer du at købe eller leje en containerbolig?

Det er også populært at bo i containerbolig - både fast og midlertidigt. DC-Supply er naturligvis fuldt med på trenden. Det er en billig boligform, som lokker mange forskellige typer af kunder til. Det er en smart løsning, og modellerne hos DC-Supply kommer med en række features. Her får du en containerbolig med isolation, vinduer, strømindgange, drikkevandsindgang og spillevandsudgang. Du kan bestille en separat containerbolig, eller du er i stand til at bestille moduler, der skal sættes sammen. Denne virksomhed har leveret mange løsninger, som du måske også kan bruge, men hvis du ønsker at designe noget unikt og personligt, er de klar til at gå til tegnebrættet igen med dine ønsker som kompas. Design din drømme containerbolig. Start inde på www.dc-supply.dk.

Kigger du efter en containerbolig, en nedkortet container eller andet i branchen? Find, det du søger, på dc-supply.dk.