altomERHVERV

Affaldsspande og terrorsikring til kommuner, firmaer osv. på zenzo.dk

Det er desværre også nødvendigt at tænke på terrorsikring i Danmark. Det er noget, som mange kommuner allerede har arbejdet en del på. Hos ZENZO tilbydes moderne løsninger, som samtidig bidrager med andre funktioner og flot design. Det kan f.eks. være terrorsikring i forbindelse med plantekummer. På zenzo.dk kan du også vælge imellem alle former for affaldsspande. Find f.eks. udendørs skraldespande til affaldssortering i mange dele.

ZENZO tilbyder terrorsikring i form af innovative kombinationsmuligheder

Terrorsikring kan være mange ting som f.eks. en beton plint. Det kan også være en skøn plantekumme. Når man kombinerer funktionen med noget andet som en plantekumme eller træbænk, så lægger den almindelige borger som regel ikke mærke til terrorsikring. Hos ZENZO kan du bestille flot terrorsikring i mange geometriske former. Bestil terrorsikring i moderne looks og i mere klassiske design, der passer bedst til den gamle bydel. Hvis du vil vide mere, kan du altid kontakte en ekspedient hos ZENZO, der er en stor virksomhed, som opererer i mange europæiske lande.

Affaldsspande til den offentlige sektor

Hos ZENZO er de også stor ekspert i miljøløsninger. En affaldsspand fra zenzo.dk er altid lig topkvalitet, og de fås selvfølgelig i et væld af afskygninger. Bestil bl.a. væghængte affaldsspande, eller vælg imellem funderede skraldespande. Du kan også finde fritstående modeller og kigge nærmere på intelligente affaldssystemer på hjemmesiden. Hos ZENZO tilbydes alt fra plast og træ skraldespande til affaldsspande i beton, stål og aluminium. Nogle modeller er designet til børn, imens andre skraldespande til under 50 liter eller over 100 liter. Designmæssigt har du mange muligheder. Så hvis du kigger moderne affaldssortering til det offentlige rum, så kig på affaldsspande via zenzo.dk. Deres løsninger til byrummet er nogle af markedets bedste.

Hvis du er interesseret i at beskytte udvalgte områder mod potentielle terrorangreb, så finder du et væld af smarte løsninger hos ZENZO. Deres terrorsikring kan f.eks. være alt fra bænke til plantekummer, som kan være med til at beskytte udvalgte zoner heriblandt højtrafikerede pladser og gågader i de danske byer. Kig også på mulighederne inden for affaldsspande på zenzo.dk.