altomERHVERV

Aagaard Maskiner & Udlejning tilbyder skovhjelme til gode priser samt leje af minigraver

Aagaard Maskiner & Udlejning har mange forskellige maskiner til udlejning og salg, samt sikkerhedsudstyr til forskellige opgaver. Læs bl.a. om leje af minigraver og om en skovhjelm til arbejde med motorsav her.

Leje af minigraver 

Aagaard Maskiner & Udlejning tilbyder leje af minigraver til en fornuftig dagspris, så hvis du har et graveprojekt, så kan du med sikkerhed spare tid og kræfter og undgå rygskader ved at leje en minigraver. Der er forskellige modeller i forskellige størrelser i sortimentet, alle sammen fra mærket Bobcat, som laver nogle super gode maskiner. De kører alle på larvefødder, og kan derfor køre i forskellige slags terræn og på den måde klare enhver opgave. Hvis du skal grave anlæg, jordvarme, grave brønd eller lignende, så skal du ikke undervurdere mængden af jord, der skal graves op. Det løber hurtigt op i flere tons, og det er hårdt for ryggen at kaste jord op fra et hul. Især hvis du skal grave dybt, for så skal jorden også løftes højt op, for at komme op af hullet. Lej en minigraver, så slipper du for besværet. Hvis du skal nedrive, så kan du også leje en betonhammer til deres Bobcat E19 model, som hurtigt kan nedbryde selv de hårdeste mure og konstruktioner

Skovhjelme til gode priser

Hvis du skal arbejde med kædesav, så er en skovhjelm et must-have. Der sker enormt mange uheld med motorsave, for mange amatører bruger ikke hjelm og selvom saven er super skarp og det hele går glidende, så er der stor risiko for at den klemmes inden på et tidspunkt, og det som ofte sker er, at man slider for at trække den ud, og lige pludselig kommer den så ud og kan risikere at ramme en i hovedet. Derfor skal du bruge en skovhjelm, uanset størrelsen på den opgave du har foran dig, og sådan en koster heller ikke alverden. Hos Aagaard Maskiner & Udlejning finder du et godt udvalg af forskellige skovhjelme til gode priser, som både beskytter dig imod motorsaven men selvfølgelig også imod tunge nedfaldende træstykker.