altomERHVERV

2BM tilbyder bl.a. at lave en S/4HANA foranalyse og rådgiver om SAP system

Hos 2BM kan du få hjælp til at samle jeres arbejdsprocesser i et samlet SAP system. Har i allerede SAP og skal migrere til HANA, så læs mere om en S/4HANA foranalyse her.

S/4HANA foranalyse

Hvis i har SAP i virksomheden, så ved i nok også at i står overfor en S/4HANA migration inden 2027, hvis ikke i vil miste understøttelse, og det er en god mulighed for at lade 2BM gennemgå jeres virksomheds arbejdsprocesser og se, hvor der kan optimeres. Når IT konsulenterne går i gang med arbejdet, så starter de med en S/4HANA foranalyse, som typisk tager mellem 8 og 10 uger. Det indeholder bl.a. at de foretager en AS-IS beskrivelse af jeres arbejdsprocesser samt at de identificerer jeres pain points. De kvantificerer så jeres forretningspotentiale med et Business Case Calculator værktøj og optimere to-be løsningsdesignet til S/4HANA platformen og foretager et systematisk parathedstjek for at kunne lave en konverteringsstrategi. En S/4HANA foranalyse er den bedste måde at migrere til S/4HANA på, som giver jeres virksomhed tryghed og sikre effektiviseringer. Med en S/4HANA foranalyse vil i kunne profitere bedste muligt af migrationen og udnytte de mange fordele, der er ved at overgå til S/4HANA.

Implementering af SAP system

2BM er et IT konsulenthus, som rådigiver om, implementerer og sælger relateret software til SAP systemer. Jeres virksomhed vil helt sikkert få enormt meget ud af at implementere et Entreprise Ressource System, som samler al finansstyring på en platform, som er let at overskue og arbejde med. Den brugervenlige Fiori brugerflade i det nye S/4HANA har enormt mange fordele, og hvis i allerede arbejder med et SAP system, så vil i skulle migrere til S/4HANA senest i 2027. Men der er mange fordele ved en migration, og med hjælp fra 2bm.dk kan i få en foranalyse og gennemgå hele virksomhedens arbejdsprocesser, for at se hvor der kan optimeres og effektiviseres. Hvis i slet ikke har ERP, så kan det virkelig anbefales. Med et SAP system vil i kunne optimere så mange aspekter af virksomhedens administrative, finansielle og materielle opgaver.