altomERHVERV

Sydengland med Cornwall eller Sicilien med Ans Rejser

Sydengland byder på nogle fantastiske omgivelser, især i området Cornwall, der er et underbesøgt sted. Ans Rejser arrangerer også 0ferier til Sicilien, som er kendt for lækker gastronomi og skøn natur.

Sydengland og især Cornwall har meget at byde på

Tag til Cornwall med Ans Rejser. Området befinder sig i Sydengland og er karakteriseret ved grønne bakker samt snoede landeveje. Nyd de flotte stenhuse med levende hegn i de idylliske landsbyer dybt nede i Sydengland. Turen tager også en forbi Portsmouth og Isle of Wight. Denne pakkeferie byder også på oplevelser i Torquay, Bristol og Bath. Man kommer helt ud til Lands End – spidsen af England i den fjerneste ende af Cornwall. Hvis du rejser til Sydengland med Ans Rejser, er du garanteret en god ferie, da dette danske rejsebureau har styr på alle detaljerne. Der er sørget for at planlægge og booke relevante attraktioner, så du nærmest kun skal tænke på at huske passet. Hvis du er interesseret i en flyrejse til Sydengland med Cornwall, kan du læse mere om området på www.ansrejser.dk.

En flyrejse til Sicilien, hvor der er tænkt på det hele – www.ansrejser.dk

Hvis du ønsker en ferie ved Middelhavet, så overvej en rejse til Sicilien. Her byder Ans Rejser også ind med en samlet pakkeløsning, hvor du kun skal tænke på ganske få ting. Det er altså en flyrejse, som inkluderer udflugt til templerne i Agrigento, berygtede Palermo og naturligvis vulkanen Etna, som er så ikonisk for denne italienske ø. Der kommer også til at være tid på egen hånd, så I kan udforske Sicilien i eget tempo. Det er især gastronomien, der har placeret Sicilien på verdenskortet. Med friske ingredienser på hvert gadehjørne og nogle af verdens mest udsøgte restauranter, kan man ikke gå galt. Sicilien er bl.a. kendt for olivenolie, fisk og skalddyr.

Bestil en ferie til Sicilien i det sydlige Italien eller Cornwall i Sydengland. Begge destinationer kan anbefales, og Ans Rejser er en god rejsearrangør at benytte sig af. Kig nærmere på programmet for disse to ture online på ansrejser.dk.