altomERHVERV

Rundrejser i Australien og Island med Adventure Holidays

Adventure Holidays tilbyder rundrejser i Australien og unikke rejser til Island med natur og oplevelser i verdensklasse. Tag på ferie til hele Verden med alt inklusivt heriblandt dansk rejseleder og informationsmøder inden afrejse. Læs mere om fordelene på www.adventureholidays.dk.

Tag på rundrejse i Australien - Sydney, Melbourne, Ayers Rock m.m.

Tag 22 dage til Australien på en uforglemmelig rundrejse med Adventure Holidays. Du kommer til at opleve Melbourne, Kangaroo Island, Adelaide, Ayers Rock, Sydney og meget mere. Turen foregår i øst og midt Australien med adskillige indenrigsflyvninger inkluderet. Mange af os har en drøm om at opleve Australien mindst én gang, men landet er så stort og indholdsrigt, at man kan komme tilbage igen og igen og stadigvæk blive forbløffet gang på gang. Tag på rundrejse til Australien med dansk rejseleder, og oplev dette storslåede land i trygge omgivelser. Der er et informationsmøde inden afgang på rundrejsen til Australien, hvor det hele bliver beskrevet i detaljer, og du kan naturligvis også se det fulde program online på adventureholidays.dk.

Rejser til Island med naturen i fokus

Adventure Holidays arrangerer også rejser til Island, hvor der er fokus på natur og den unikke kultur som dette nordiske land har. Mange danskere, som har besøgt Island, ønsker at tage tilbage igen og igen. Oplev Island fra en ny vinkel på en tur med alt inklusivt fra adventureholidays.dk. Kom til Reykjavik, Syd Island og Den Blå Lagune. Denne ø med et tæt forhold til Danmark har noget af den mest storslåede natur at byde på i hele Verden. Turen hos Adventure Holidays tager dig rundt til alle ender af øen. Klik ind på www.adventureholidays.dk, og bestil en rundrejse til Island med all inclusive.

Er du frisk på nye oplevelser? Rejs med dansk rejseleder hos Adventure Holidays, der tilbyder naturskønne rundrejser til Island og spændende ferier til Australien, hvor alt er med i prisen - også forplejning! Der er også informationsmøde inden afgang og masser af rejseinfo at finde online på hjemmesiden, hvor du også kan læse om rejsemål til andre steder i Europa og resten af Verden.