altomERHVERV

Skurvogne og modulbyggeri til skoler for hurtig udvidelse af kursistpladserne

På focusmoduler.dk finder du muligheder inden for skurvogne og pavilloner. Firmaet står også for modulbyggeri til skoler, kontorer og almindelig beboelse. Der tilbydes totalløsninger.

Skurvogn / mandskabsvogn til salg og udlejning hos FOCUS Moduler A/S

Kan det bedst betale sig at leje eller købe en skurvogn? FOCUS Moduler A/S tilbyder begge dele. Kig også på brugte mandskabsvogne via hjemmesiden. Nogle vælger at købe skurvognen og selv stå for alt det efterfølgende. Andre vælger at benytte sig af de omfattende servicemuligheder, der tilbydes. På focusmoduler.dk kan du læse mere om totalentreprise, hvor du kan få hjælp til rengøring, forsyning og reparation. De tilbyder naturligvis også levering direkte til det ønskede sted. FOCUS Moduler A/S baner vejen for den moderne byggeplads. Du kan få en skurvogn med kantine, omklædning, bad, toilet, kontor osv. På denne måde kan man tilpasse sig behovene med mandskabsvogne i moduler fra den danske leverandør med årtiers erfaring. De skaber ikke blot standardløsninger. Har du brug for at specialtilpasse en skurvogn, så forhør dig. Ingen opgave er for stor (eller lille).

Specialister i modulbyggeri til skoler og undervisningsinstitutioner

Det er ikke kun i byggeindustrien, at FOCUS Moduler A/S er behjælpelig. Det gælder også for løsninger til skoler og andre undervisningsinstitutioner, hvor de bl.a. opfører komplet modulbyggeri. Er der ikke plads til alle kursisterne i år? Det tager længere tid at udvide bygningen. Med modulbyggeri til skolen er der en hurtigere løsning, som også kan benyttes permanent. Modulbyggeri kan fås til alle behov. På focusmoduler.dk kan du se eksempler på tidligere løsninger. Det kunne være undervisningsfaciliteter til en produktionsskole, klasselokaler i pavilloner og undervisningsfaciliteter med højere til loftet. Også for modulbyggeri tilbydes totalentreprise. Vælg dem også pga. deres øgede fokus på bæredygtigt modulbyggeri.

På focusmoduler.dk finder du praktiske løsninger inden for pavilloner, modulbyggeri, containere og skurvogne. Mange vælger også præfabrikerede sommerhuse. Den danske leverandør er specialist i nøglefærdige fritidshuse, som også kan opsættes i kolonihaven eller som en tilbygning til den primære matrikel.