altomERHVERV

På jagt efter en badeble eller formsyet ble? – Pusleriet har alt i stofbleer

På pusleriet.dk finder du alt hvad du måtte ønske i moderne kemifrie stofbleer til dit barn. Har du for eksempel brug for en badeble til badeturen eller en formsyet ble, der egner sig særligt godt som natble? Læs mere nedenfor.

Tag på stranden med en badeble fra pusleriet.dk

På pusleriet.dk finder du et bredt udvalg af moderne kemifrie stofbleer, der giver dit barn den bedst mulige start på livet. Her undgår du unødig kemi fra engangsbleer og skåner endda miljøet for en masse unødigt affald, når du vælger at vaske og genbruge bleerne i stedet for at smide dem direkte i skraldespanden. Pusleriet har et bredt udvalg af forskellige slags bleer og herunder også en badeble, til når du eller dit barn skal en tur på stranden, i svømmehallen eller lege i badebassinet ude i haven. Badebleer er et must for både barn og forælder, så der er god mulighed for at nyde både vandet og solskinnet. En badeble suger ikke, da den ellers ville blive alt for tung for dit barn at gå rundt med, og derfor er det heller ikke nødvendigt at have en almindelig ble på inden under. Det eneste du bør tjekke er, at bleen sidder tæt både ved lårene og på ryggen og maven, så der ikke sker nogen uheld.

Den perfekte natble – En formsyet ble giver optimal sugeevne

Hvis du er tilhænger af at bruge stofbleer, så er pusleriet.dk det helt rigtige sted at gå hen, da du her får kyndig vejledning i valg af den rigtige type ble for dig – og så er de oven i købet de billigste på markedet. Her kan du blandt andet blive klogere på om all-in-one, all-in-two eller all-in-three er den rigtige model for dig. Hvis du er specifikt er på udkig efter en ble, der er god til natbrug, bør du se nærmere på deres udvalg af formsyede bleer. En formsyet ble er især velegnet til at have på om natten, fordi den har en stor sugeevne, og fordi den har en rigtig god åndbarhed, så dit barns hud også har det godt og rart i løbet af natten. De anbefaler dog, at man bruger et vandafvisende cover eller en blebuks i uld uden over en formsyet ble for at være helt sikker på, at dit barn ikke tisser igennem.