altomERHVERV

Magnetlegetøj fra kendte mærker - Magnatiles og Geomag

Magnatiles og Geomag er to typer magnetlegetøj, som står højt i kurs blandt danske børn. Begge mærker giver rig mulighed for barnets udvikling. Køb meget fra begge legetøjsproducenter på www.legebyen.dk.

Magnatiles legetøj af topkvalitet - Legebyen.dk

Inde på www.legebyen.dk har du mulighed for at købe fra et stort Magnatiles udvalg. Der forhandles transparente og farvede, magnetiske byggeklodser, og du kan købe udvidelsessæt med biler og andet. Denne type magnetlegetøj fra 1992 blev oprindeligt udviklet af en japansk matematiklærer, som har gjort succesen international den dag i dag. Legebyen.dk forhandler Magnatiles til gode priser, der har vundet mange internationale prisbelønninger. Magnatiles magnetlegetøjet henvender sig til børn fra 3 år og opefter, og med de mange forskellige sæt har barnet utallige muligheder for at udvikle sin kreativitet. Hvis du besøger hjemmesiden Legebyen.dk, og klikker ind på deres Magnatiles kategori, er det muligt at se nogle Youtube-demonstrationer af mærket samt læse mere om de magnetiske byggeklodser. Legebyen.dk forhandler også andet magnetisk legetøj. Læs mere herunder.

Geomag magnetlegetøj fra Schweiz

Geomag er også en af de helt store spillere i forhold til magnetlegetøj, og Legebyen.dk har inkluderet mange serier fra mærket i deres dedikerede kategori. Geomag har europæisk oprindelse, og det blev designet i 1998 i Schweiz. Det består af både magnetstænger, magnetpaneler og metalkugler, der er skabt i mange flotte farver og former. Med Geomag legetøjet kan dit barn udfolde sig kreativt, og med de mange tilkøb bliver man aldrig træt af at lege med de spændende, magnetiske dele. Legebyen.dk fører Geomag produkterne til stærke priser. Køb billigt via www.legebyen.dk, og glæd dit barn med magnetiske legetøjsartikler, som altid kan tages frem og bruges på forskellig vis - gang efter gang.

Online hos Legebyen.dk, kan du vælge imellem magnetisk legetøj af topkvalitet fra forskellige mærker. Se mulighederne fra Geomag og Magnatiles online, og glæd dine små med kreativt og teknologisk legetøj, der i den grad kan fremme kreativiteten.