altomERHVERV

Mærker som Everleigh & Me og We Might Be Tiny hos Legebyen.dk

Legebyen.dk har et stort udvalg af legetøj og børneudstyr til gode priser. Læs bl.a. her om We Might Be Tiny samt om Everleigh & Me babyudstyr.

Børneservice, hagesmække m.m. fra We Might Be Tiny

Når du skal købe børneservice, så er det en god ide at købe gode materialer, da der er mange plastikmaterialer, som indeholder skadelige stoffer. Du kan gå efter silikone, da det tåler høj varme og ingen skadelige stoffer indeholder. We Might Be Tiny er netop børneservice lavet i ren silikone, og det kan derfor tåle høj varme, hvis noget fx skal opvarmes i mikrobølgeovnen eller vaskes i opvaskemaskinen. Det er sødt, smukt og kommer i nogle dejlige afdæmpede farver, og der er madkasser, bestik, kopper, hagesmækker, tallerkner og madbeholdere i sortimentet. Deres søde madkasser og tallerkner har ører fra forskellige dyr, bl.a. kaniner og bamser. Dine børn vil helt sikkert elske We Might Be Tiny, og du vil også, da det er praktisk og let at gøre rent. Hagesmækken kan komme i opvaskemaskinen, og hvis du vasker den i hånden, så slipper den alle madrester og fedtpletter let. Læs mere om We Might Be Tiny på www.legebyen.dk.

Everleigh & Me står bag skridsikre underlag til børnestole

Hos Legebyen.dk kan du også finde underlag til spisning fra Everleigh & Me. Disse smukke skridsikre underlag til børnestole gør livet langt lettere for forældrene. Deres smukke farver og runde design gør dem til et smukt æstetisk indspark i stuen, og deres funktion er guld værd. Det er spiseunderlag, så man slipper for at skulle vaske gulv efter hver morgens havregrøds session. Der findes også Everleigh & Me underlag til bordet, som er formet som halvcirkler. De er smukke og har samme funktion – blot på bordet. Hvis man skal skifte dug efter hvert måltid, så får man ikke udrettet meget andet end at vaske og tørre, så et godt slip-let underlag er guld værd. Det kan tørres af med en våd klud, og så et det godt igen. Læs meget mere om de smukke Everleigh & Me underlag hos Legebyen.dk.