altomERHVERV

Hos Mini-Skolen.dk tilbydes der bl.a. specialundervisning og læsekursus til børn og unge

Hos Mini-Skolen.dk i Aarhus, tilbydes der en bred vifte af læringsmuligheder, til børn og unge. Man finder fx mulighed for specialundervisning og læsekursuser, som er egnet til børn med faglige problemer i skolen.

Specialundervisning med passende fagligt niveau

Mini-Skolen.dk byder på en masse forskellige læringsmetoder og muligheder, for børn og unge med faglige problemer. Når et barn har faglige problemer i skolen, skal der gribes hurtigt ind, for at hjælpe barnet bedst muligt videre. Med specialundervisningen hos Mini-Skolen.dk sikres der optimal støtte til de gældende sværheder, så barnet kan indhente det faglige igen. Specialundervisningen hjælper også med at styrke barnets selvværd og selvtillid, hvis han/hun halter for langt bagefter klassekammeraterne. Specialundervisningen tager udgangspunkt i en samtale med barnet, dets forældre, samt en gratis læse- og/eller matematiktest, der giver læren et præg af hvad barnet har brug for. Derefter tilpasses specialundervisningen til familiens daglige rytme, samt økonomi. Læs mere om mulighederne for specialundervisning på mini-skolen.dk.

Læsekursus til børn og unge

Der tilbydes hos Mini-Skolen.dk også læsekursuser til børn og unge. Med et læsekursus kan barnet træne sin læsning, samt forståelse af tekst og meget andet. Med et læsekursus forbedres barnets muligheder for at gennemføre en uddannelse på længere sigt, som vil styrke barnets selvværd, kulturelle, sociale og demokratiske egenskaber. Et læsekursus hos Mini-Skolen.dk tilbydes til børn og unge som har læsevanskeligheder, og ønsker at blive bedre. En normal folkeskole kan have problemer med ressourcerne, så alle børnene kan få optimal hjælp og støtte til indlæring af læsning. Derfor kan et læsekursus hos Mini-Skolen.dk være en ideel løsning, da barnet kan træne ved siden af skolegangen, og indhente sine klassekammerater. Et læsekursus bliver individuelt tilpasset til barnets færdigheder og kompetencer, så undervisningen vil fungere optimalt som indlæringsproces. Klik eventuelt ind på mini-skolen.dk og læs mere om der forskellige kurser og muligheder.

Besøg Mini-Skolen.dk allerede i dag, hvis dit barn har faglige vanskeligheder i skolen, og begynder at halte bagud.