altomERHVERV

Her finder du bl.a. en Mooncar og et bredt sortiment af LEGO Duplo

Hos Legebyen.dk finder du mange forskellige slags sjovt legetøj til gode priser. I butikken kan du finde alt fra en mooncar til LEGO Duplo til de mindste.

Mooncar i den bedste kvalitet

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags legetøj til både store og små børn, og du kan bl.a. finde et flot udvalg af havelegetøj og udendørs legetøj i butikken. Her er mange forskellige slags legetøj til fx større børn, som fx mooncars. De er en genial opfindelse, og en rigtig klassiker fra skolegården. En mooncar er en bil med fire hjul med ægte dæk, et simpelt metalskrog, som er robust og beskytter børnenes ben i tilfælde af kollision (hvilket ikke er så usandsynligt) og med et simpelt men effektivt styresystem, hvor der er en stang til hver håns, som kan dreje den forreste hjulakse. Sædet i plastik kan rykkes frem og tilbage og kan derfor tilpassen barnets benlængde og kan altså bruges af børn i mange aldre, dog primært i skolealderen. Med en mooncar kan man virkelig få fart over feltet, for de er super sjove og spændende at køre rundt i for de lidt større børn.

LEGO Duplo til de små

Legebyen.dk sælger legetøj til børn i alle aldre, og for de børn, der endnu ikke er gamle nok til at lege med LEGO klodser - fordi de er for små og for svære at samle og skille fra hinanden og desuden også er for farlige for børn i den aldre, hvor de sanser ting ved at putte dem i munden – findes der heldigvis LEGO Duplo, som er det samme princip, men blot med nogle langt større klodser, som ikke kan sluges, og som er langt lettere at samle og skille ad. I LEGO Duplo serien er der også enormt mange forskellige motiver og samlesæt, og der er også ”Duplo-mænd” ligesom der findes LEGO-mænd, men man kan ikke skille disse Duplo-mennesker ad og sluge enkeltdelene. LEGO Duplo er til de børn, der synes det er sjovt at samle og har interesse i at bygge og sætte sammen, men som stadig er for små til de helt små klodser.