altomERHVERV

Godt udvalg af Playmobil legetøj og HINT spil hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige spændene slags legetøj til børn i alle aldre. Læs mere om Playmobil og HINT spil her.

Super sjove Playmobil figurer

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags legetøj, actionfigurer, byggeklodser, spil, udendørs legetøj, babylegetøj og meget mere. En klassiker inden for legetøj, som har været populært for både for drenge og piger i årevis er Playmobil. Disse små figurer på ca 7 cm højde har i mange år være et hit for børn, der kan lide at lege med figurer. De sjove Playmobil figurer med det ikoniske hår (som har lagt navn til en frisure) er på mange forskellige spændende eventyr, og beholder det arkaiske smil på læben uanset om de skal slukke ildebrænd, arrestere røvere, blive arresteret af politiet eller giftes. Der er mange forskellige spændende figurer og situationer, og du kan finde forskellige kasser med Playmobil i forskellige situationer, og der vil helt sikkert være noget, som passer lige til dine børn. Det er en oplagt julegaveide til børn i 3-7 års alderen, og har i mange år moret børn i hele landet.

HINT spil i god kvalitet

Legebyen.dk sælger desuden mange forskellige brætspil og familiespil, og hvis du leder efter et super godt selskabsspil, så er HINT spil et must-have. Det hvide HINT spil er i fire år i træk blevet kåret som det bedste selskabsspil i Danmark og har underholdt mange børn og voksne i årevis. Det er super sjovt og vil helt sikkert være lige noget for dig og din familie, hvis i kan lide at mime, synge, nynne, fortælle og gætte. Det handler nemlig om, at ens holdkammerater skal prøve at gætte, hvad man prøver at fortælle dem, og det kan man gøre på mange forskellige måder. Der er altid benspænd og ting, som dine holdkammerater ikke må gætte på, og derfor skal de være opmærksomme på dine hints. Prøv det super sjove HINT spil, som helt sikkert vil være anledning til timevis af sjov og spas for alle børn og voksne i familien.