altomERHVERV

Bestil MAM og Philips avent navnesutter til skarpe priser

Hos Navnesutten kan du finde mange forskellige slags sutter til gode priser. Læs bl.a. om Philips avent navnesutter og om MAM sutter her.

Philips avent navnesutter. Se udvalget på www.navnesutten.dk

Navnesutten sælger gode sutter fra de bedste europæiske mærker. Der er bl.a. Philips avent navnesutter til gode priser i butikken, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge. De laver nemlig nogle gode sutter uden skadelige kemikalier i. Det vil sige, at de er BPA-fri, PVC-fri og fri for phthalater, som det kræves af EU-regulationer. Du kan bestille Philips avent navnesutter med dit barns navn på til gode priser i butikken og på den måde være sikker på, at du kan finde dit barns sut, når du skal hente det i dagtilbuddet. De fleste har vel prøvet at aflevere deres barn i vuggestuen med en lyserød sut og hente det igen med en gul sut i munden. Hvad gør man så? Med en Philips avent navnesut slipper man for den forvirring, og man kan holde på en sut i lang tid. Klik ind på www.navnesutten.dk og læs mere.

Alt i MAM sutter online hos Navnesutten

Navnesutten sælger MAM sutter til gode priser, og de laver nogle fantastiske sutte-design, som virkelig er ”cute” og som børnene elsker. De har mange forskellige farver og design, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde den perfekt MAM sut til dit barn i butikken. På siden kan du bestille en sut med dit barns navn indgraveret og på den måde være sikker på, at sutten ikke forsvinder så let. Det er super smart og vil helt sikkert gøre det lettere for dig at holde på sutten, som ellers kan have det med at forsvinde. De forskellige gode sutter i butikken vil helt sikkert leve op til dine standarder, for de lever nemlig op til de strengeste EU regulativer ift. miljø og kemi. De indeholder ikke BPA, PVC eller phthalater og er i bedste kvalitet. Læs meget mere om de gode MAM sutter på deres hjemmeside.