altomERHVERV

Vælg enten et pillefyr eller en radiator og få et stabilt varmesystem i hjemmet

I nogle hjem kan et pillefyr og/eller en radiator være nødvendige elementer til et varmesystem. Hos www.dbvvs.dk er der et bredt sortiment af fyr og radiatorer, der kan hjælpe dig med at opnå et effektivt og økonomisk varmesystem i dit hjem. DBVVS tilbyder kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, så du kan få det bedste ud af varmesystemet derhjemme.

Derfor bør du vælge et pillefyr fra DBVVS

Et pillefyr er et godt varmesystem til sammenligning med et traditionelt oliefyr, da det bruger træpiller som brændstof. Det er også en god økonomisk løsning, da træpiller er billigere end andre brændstoffer, såsom olie. Et pillefyr er også meget effektivt, da det kan opvarme et større område hurtigt og effektivt. Et pillefyr består af en brændkammer, et luftforsyningssystem og en kontrolenhed. Brændkammeret er designet til at brænde træpillerne, og luftforsyningssystemet sørger for, at der er nok luft til at brænde træpillerne. Kontrolenheden i et pillefyr styrer den mængde luft, der skal tilføres brændkammeret, så det kan opretholde den ønskede temperatur. Kunne du tænke dig at få et pillefyr i dit hjem? Så tag en snak med DBVVS i dag. De står altid klar til at hjælpe, om end du ringer på deres telefonnummer 40 87 22 22, besøger deres hjemmeside eller kommer forbi adressen, Svendborg Landevej 42, 5874 Hesselager. De tilbyder ligeledes professionel montering af dit kommende pillefyr.

Varm hjemmet godt op med radiatorer

En radiator er et effektivt og økonomisk varmesystem, der kan opvarme et større område hurtigt og effektivt. En radiator er også en fin økonomisk løsning, da det ikke kræver meget energi at holde den kørende. En radiator er også meget støjsvag, hvilket gør det til et godt valg til hjem, der ønsker en stille og afslappende atmosfære. Hos DBVVS kan du finde store som små radiatorer alt efter, hvor meget plads du har i hjemmet. Måske er der plads til en stor radiator, eller måske du i stedet skal have tre små. Når du køber gennem deres hjemmeside, følger der altid ophæng, rist, sideplade, blindprop og luftskrue med til en radiator – ligesom du også kan tilkøbe termostater, ventiler og ben. Hos DBVVS kan du finde et bredt udvalg af pillefyr og radiatorer, der kan hjælpe dig med at opnå et effektivt og økonomisk varmesystem. De tilbyder kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, så du kan få det bedste ud af varmesystemet derhjemme. Køb i dag og få prisgaranti i op til 30 dage efter køb, samt 10 års garanti mod gennemtæring.