altomERHVERV

Udsmyk din have med en vandfontæne eller et springvand fra Havehobby.dk

Hos Havehobby.dk finder du alt, hvad du måtte ønske dig af udsmykning og udstyr til din have – og som deres slogan siger, har du dermed mulighed for at skabe den unikke have sammen med dem. Går du for eksempel og drømmer om en vandfontæne eller et springvand? Deres hjemmeside byder på et væld af muligheder på dette område.

Skab god stemning i din have med en vandfontæne, vandsten eller vandskulpturer

Der er ikke noget som lyden af rislende vand, der kan skabe god stemning i en have og ro i sjælen, når man sidder og lytter til det. Hvis du er fan af denne lyd og lidt ekstra dekoration til din have, kan det anbefales at besøge havehobby.dk, hvor du uden tvivl kan finde en vandfontæne, der falder i din smag i deres store sortiment. Deres vandfontæner kan bruges både indendørs og udendørs, så hvis du har brug for en fontæne til et kontormiljø eller en foyer, er det også et rigtig godt sted at starte. Vandfontænerne fås både som vandsten, vandspil og vandskulpturer i et væld af udformninger med blandt andet krukker, sten og træstammer som en del af udsmykningen. Der er desuden mulighed for at købe udgaver med indbygget lys, eller du kan tilkøbe det, så fontænen skaber ekstra meget stemning om aftenen, når det er blevet mørkt. Fordi vandskulpturerne er af glasfiber belagt med polyserin, er de naturtro i deres udtryk samtidigt med, at de er modstandsdygtige og lette at vedligeholde. Find din favorit i udvalget på hjemmesiden allerede i dag.

Et springvand eller fuglebad i granit fra havehobby.dk giver liv i haven

Udover forskellige typer vandspil i glasfiber forhandler Havehobby.dk også springvand i granit, der ligeledes er med til at skabe en dejligt afslappet stemning i en have. Her har du også mulighed for at købe modeller med LED lys, så det rislende vand kan ses om aftenen hele året rundt og på mørke eftermiddage om vinteren. I udvalget af havefontæner af granit finder du også et bredt udvalg af fuglebade, så du kan sidde inde og ude og nyde synet af badende fugle i haven. I forhold til springvand af glasfiber er springvand af granit endnu mere hårdføre, men har også et mere rustikt udseende med den ofte ru overflade. På hjemmesiden er man generelt godt hjulpet på vej med flotte billeder af de forskellige produkter og med mulighed for at se en monteringsvejledning. Besøg deres hjemmeside og find den vandudsmykning, du drømmer om.