altomERHVERV

Stressless møbler og tv borde - Stort udvalg

Hos ILVA Max Jessen Terndrup finder du et bredt udvalg af lækre møbler til gode priser fra mærker som bl.a. Stressless. Skal du bruge et flot tv bord, så er det selvfølgelig også at finde her.

Stressless - Afslappende møbler på max-jessen.dk

ILVA Max Jessen Terndrup sælger mange forskellige super lækre møbler fra over 100 forskellige mærker. Der er bl.a. et kendt mærke som Stressless, som er kendte for deres super komfortable møbler til afslapning, afstressning og hygge. Der er bl.a. forskellige smukke lænestole i lækre materialer, som sælges til gode priser i butikken. Du kan helt sikkert finde lige den slags lænestol, som du drømmer om fra Stressless, hvis du kan lide super kvalitet og max komfort. De mange forskellige modeller kommer i flere smukke farver og materialer, og de laver også sofaer, benstøtter og sofaborde. Med andre ord, alt hvad du skal bruge til det hyggelige sofahjørne derhjemme. En Stressless sofa vil helt sikkert se godt ud hjemme hos dig, og du kan finde den i forskellige farver læder samt andre materialer. Læs mere om de forskellige smukke æstetiske designs på hjemmesiden max-jessen.dk eller besøg butikken i Terndrup for at prøve modellerne på egen bagdel.

Køb et tv bord fra designermærker som Skovby, Casø og Umage

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du finde mange forskellige smukke designer tv borde til gode priser. Der er bl.a. mærker som Umage, Gazzda, Skovby og Casø. De flotte forskellige modeller vil gøre det let for dig at finde den perfekte variant til dit hjem, for der er mange forskellige smage, æstetikker og stile repræsenteret i butikkens udvalg af tv borde. Skal du bruge et super godt tv bord, hvor der både er plads til tv’et men også spilkonsoller, tv box, kabler samt nips, så er der forskellige flotte modeller at vælge imellem. De praktiske møbler sælges til gode priser og udviser flot æstetik og god smag. Der er gode priser på de forskellige designermøbler, og du vil nok kunne finde et, som passer til din fladskærm. Et tv bord har forskellige funktioner og skal først og fremmest kunne bære et fjernsyn, men det må også godt være smukt samtidig!