altomERHVERV

Stort udvalg af udendørs fliser og naturskifer til gode priser hos Inpro A/S

Inpro A/S sælge smukke natursten og keramiske fliser. Du kan bl.a. læse om smukke fliser i naturskifer som egner sig glimrende til udendørs fliser her.

Klassisk og moderne naturskifer

Inpro A/S sælger naturskifer i den bedste kvalitet. De handler både med private og med erhvervskunder, og de har Danmarks største lagre. De importerer marmor, travertin og naturskifer samt mange andre sten fra både Kina, Sydamerika, Afrika, Israel, Portugal, Tyskland, Grækenland og mange flere steder hele verden over, og derfor kan du helt sikkert finde din drømmesten i butikken. Skifer er både klassisk og moderne, og de unikke lagdelte karakteristika gør stenen perfekt til flise, både indendørs og udendørs. Da stene brydes i flade lag kan du få en naturligt ujævn og ru overflade på helt flade fliser, hvilket er super smukt og egner sig perfekt til både til badeværelset, haven, terrassen, køkkengulvet, køkkenbordet, sålbænken og meget mere. Du kan finde smukke skifertyper i butikken i forskellige sorte og grå nuancer. Læs mere om deres udvalg af naturskifer på inpro.dk, hvor du får glimrende kundeservice og over 20 års erfaring med salg og import af natursten.

Udendørs fliser til enhver smag

Når du skal vælge udendørs fliser, så har du valget både mellem natursten og betonfliser. Natursten kræver måske lidt mere vedligeholdelse, men til gengæld er de super hårde og lette at rengøre. Der er forskellige slags sten, som gør sig godt til udendørs fliser. Bl.a. skifer og travertin er to stentyper, som er meget forskellige og begge to super smukke. Travertin minder lidt om marmor, men er en blødere stentype, som ofte er lys, beige, sandfarvet, orange og med røde nuancer. De danner smukke farvemønstre og giver en god solid sten, som både kommer med en tromlet og altså lette ujævn overflade samt glatslebet. Skifer er også god til udendørs fliser. Skifer er en sort stenart, og holder derfor på varmen, når solen skinner på din terrasse. De smukke sorte sten er naturligt lagdelte og derfor kan de brydes til flade fliser, som har en naturligt ru og ujævn tekstur. Se udvalget hos Inpro A/S, som har landets bedste priser på natursten.