altomERHVERV

Skab dine egne bæredygtige møbler som fx en pallesofa på mystack.dk

MyStack forhandler bæredygtige møbler som pallesofaer. Det er miljøvenligt at arbejde med paller, da de kan genbruges. Yderligere producerer firmaet madrasser og pudefyld, som er fremstillet ud fra restprodukter, som du også kan bestille på mystack.dk.

Lav din egen pallesofa hos MyStack

Der er stort fokus på at gøre sin del for at hjælpe miljøet – også i møbelindustrien. Køb en pallesofa fremstillet af paller, der kan genbruges. MyStack har udviklet minimalistiske modeller både til indendørs og udendørs brug. Det er muligt at skabe din egen pallesofa ud fra de forskellige dele. MyStack har et massivt sortiment af tilbehør som pallemoduler, rammer, bundplader, pallehjul m.m., du kan sammensætte og skabe din egen individuelle pallesofa. Du kan også kigge på færdige projekter på mystack.dk, og skabe den perfekte lounge pallesofa både til brug indenfor eller udenfor.

Design selv skønne og bæredygtige møbler online

MyStack blev grundlagt i 2014 og har som vision at skabe bæredygtige møbler. Der er en lyst for at vække kundernes egne kreative følelse. Derfor har MyStack samlet de forskellige dele online, så kunden kan designe deres helt egne bæredygtige møbler. Vi lever i en tid, hvor der bliver færre og færre ressourcer og flere og flere mennesker til at dele om disse ressourcer. Derfor er der behov for innovative firmaer, der kan gå i spidsen. På mystack.dk kan du købe bæredygtige møbler med god samvittighed. En anden fordel ved at genbruge er, at priserne holdes lavere. Du kan derfor designe flotte, personlige og bæredygtige møbler, som ikke koster det hvide ud ad øjnene, men som stadigvæk er af topkvalitet. Er din interesse vækket? Så klik ind på mystack.dk, og læs mere om pallemøbler, hynder m.m.

Der er en voksende efterspørgsel efter bæredygtige møbler. At arbejde med paller er populært, og MyStack gør det muligt for dig selv at designe miljøvenlige møblementer. Hvis du fx er interesseret i en pallesofa enten til haven eller indendørs brug, kan du selv sammensætte delene og skabe din helt egen online på mystack.dk.