altomERHVERV

Schwarz senge sikrer dig en god nats søvn med puder, madrasser og senge fra mærker som Dunlopillo og Getama

Dunlopillo puder og senge, madrasser og sengebunde fra Getama er blot to eksempler på, at den populære danske butik Schwarz Senge er et vaskeægte overflødighedshorn af kvalitetssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af markedets bedste og mest anerkendte producenter. Læs med her og lær mere om det spændende foretagende og ovennævnte brands.

Dunlopillo puder til alle typer mennesker

Dunlopillo puder er nogle af de mest populære produkter hos Schwarz Senge - og det er der bestemt ikke noget at sige til. Mærket har eksisteret siden 1929, men på trods af at det ikke længere er nogen vårhare, laver de fortsat nogle af verdens bedste hovedpuder. Dunlopillo puder er nemlig perfektioneret gennem årtier, og deres passion for altid at udvikle og levere de bedste hovedpuder til deres kunder gør, at Dunlopillo puder er et sikkert valg for alle mennesker - uanset om du er til bløde, hårde, høje eller lave hovedpuder. Med Dunlopillo puder går du med andre ord ikke galt i byen, og hvis du køber dem hos Schwarz Senge, som har en skøn, imponerende og velassorteret butik på Østerbro i København, vil du samtidigt opleve glæden ved høj service.

Getama kombinerer flot design med optimal sovekomfort

Schwarz Senge forhandler også madrasser, senge, sengeborde og sengegavle fra Getama. Getama er et populært mærke, som har eksisteret siden 1889. Det danske brand er inkarnationen af dansk design: Høj kvalitet, lækker æstetik og skøn komfort. Og derfor forhandler de også deres produkter hos Schwarz Senge, som ligeledes er et foretagende med nogle år på bagen. Første gang de slog dørene op for deres kunder, var nemlig helt tilbage i 1950. Hvis du besøger deres lærerige, veldesignede og brugervenlige hjemmeside, schwarz.dk, vil du kunne læse mere om deres store udvalg af produkter fra Getama, som i øvrigt er en forkortelse af Gedsted Tang og Madras Fabrik. Så hvorfor ikke købe en kvalitetsseng fra Getama hos Schwarz Senge? Det vil du ikke fortryde.