altomERHVERV

Pynt din have med alt fra blomsterkummer til højbede i stål

Hvis du holder af din have, men drømmer om at den var smukkere og mere ensartet i sit udtryk, så kan www.thy-metal.dk om nogen hjælpe dig med at realisere dine visioner. På den flotte og overskuelige hjemmeside er det ikke svært at finde frem til de helt rette løsninger for netop din have og dine drømme omkring den. Her forhandles nemlig et hav af skønne løsninger, der kan opfylde dine idéer. Tag selv et kig på sortimenter af bl.a. højbede i stål, kapilærkasse skjulere og blomsterkummer m.m. Mulighederne er mange hos Thy-metal.

Fyld din have med smukke blomsterkummer fra Thy-metal

Du finder blomsterkummer for enhver hos Thy-metal. Blomsterkummerne, du finder i det flotte sortiment, er et resultat af godt design med øje for materialer og detaljer. Derfor finder du blomsterkommer i tre forskellige størrelser og mønstre på siden, så du helt selv kan vælge mellem de forskellige varianter eller måske endda mixe dem for et unikt udtryk i din have. Blomsterkummerne er nøje udviklet, så de holder på jorden og er effektive for dine blomsters velvære og udvikling, samtidig med at de pynter smukt på terrasser, ved hoveddøre og andre steder, hvor der er brug for lidt liv og farve. Fælles for alle kummerne er, at de er modstandsdygtige overfor alt slags vind og vejr. Læs mere om den enkelte model af blomsterkumme for at finde lige den, du ønsker at etablere i din have, så du fremover kan have sunde og skønne blomster omkring på din matrikel.

 

Find højbede i stål i de rette størrelser og former til din have

Hos Thy-metal finder du markedets bedste højbede i stål, som du roligt kan gå på udkig mellem i det flotte sortiment. Med højbede i stål har du mulighed for at indrette din have stilrent og overskueligt, men du kan også lege med og kombinere højbede i forskellige former, når du handler her. Alle højbede i stål fra siden er af høj og holdbar kvalitet, som du kan regne med mange år frem. Desuden er de et perfekt sted for dine blomster, urter og planter at boltre sig og blomstre. Vælg mellem diverse former af højbede i stål, heriblandt rektangulær og kvadratisk, L-formede og U-formede m.fl. Der er altså fri leg til at pynte og indrette dine udendørs arealer efter dine visioner, når du handler her. 

 

Gå ikke glip af de unikke udvalg af højbede og meget andet til at opnå din drømmehave, men find det hos Thy-metal i dag. Her gås der ikke på kompromis med kvalitet.