altomERHVERV

Profilmetal A/S tilbyder Aluzink tagrender og inddækninger til facadeprofiler

Det ikke uden grund at Profilmetal A/S giver 20 års garanti på korrosionsskader, når det drejer sig om deres Aluzink tagrender. Det gør virksomheden udelukkende fordi at de har stor tiltro til deres egen tagrender og lignende produkter, og ved at de fungerer helt som de skal, og kan modstå det danske vejr på bedste vis. Foruden Aluzink tagrender, producerer de blandt andet også inddækninger til facadeprofiler, ligeledes i førsteklasses kvalitet.

Robuste Aluzink tagrender

Der er flere gode grunde til at vælge de stærke Aluzink tagrender fra www.profilmetal.dk, hvis dine nuværende tagrender på boligen trænger til en udskiftning, eller hvis du har bygget helt nyt hus, og tiden er kommet til at vælge hvilke tagrender der skal sættes op. I begge tilfælde vil Aluzink tagrender fra Profilmetal A/S med sikkerhed være med til at sikre, at regnvand fra taget sikkert og problemfrit bliver ledt væk, og ikke laver skader på fundamentet eller andre problematiske besværligheder. Hos Profilmetal A/S tilbyder man tyve års garanti på korrosionsskader, og det gør man jo trods alt nok kun på grund af en generelt høj tiltro til sine egne produkter, ikke mindst kataloget med Aluzink tagrender.

Inddækninger til facadeprofiler

Udover Aluzink tagrender, så tilbyder man blandt andet også inddækninger til facadeprofiler, enten som standardstørrelser eller specialmål efter ønske. Her er der igen tale om kvalitetsprodukter, som er fremstillet til at modstå det danske klima. Der er naturligvis flere forskellige typer Aluzink tagrender man kan vælge imellem hos Profilmetal A/S, og næsten med sikkerhed også en type inddækninger til facadeprofiler som passer perfekt til dit næste projekt, ikke mindst takket være muligheden for at få fremstillet inddækninger til facadeprofiler efter specialmål.

Har du spørgsmål vedr. inddækninger til facadeprofiler, Aluzink tagrender eller andre produkter fra kataloget, så kontakte deres kundeservice som helt sikkert gerne vil hjælpe dig med at få svar på disse.