altomERHVERV

Pris på nyt ståltag inkl. inddækninger, tagrender etc.

Prisen på et nyt tag kan variere betragteligt alt efter tagtype og tagleverandør. Profilmetal A/S leverer ståltage og tilbehør til erhverv inkl. inddækninger og tagrender.

Hvad koster et nyt tag hos Profilmetal A/S?

Prisen på nyt tag afhænger ikke altid af kvaliteten. Hos Profilmetal A/S betaler du markant mindre for et komplet ståltag, uden at det er gået ud over kvalitetsniveauet. Det er klart, at du også kan holde prisen lavere for dine kunder eller øge avancen - helt op til dig. Uanset hvad, er det sund fornuft at vælge et ståltag fra Profilmetal A/S. Der er forskellige former at vælge imellem inkl. sinusplader og trapezplader. Tagtypen egner sig særlig godt til parcelhuse, stuehuse og naturligvis sommerhuse. Ståltagets pris afhænger naturligvis af en række faktorer. Masseproduktion er naturligvis lig med nedsatte priser, så hvis standardmål kan gøre det, er der penge at spare dér. Hvis anden sortering ikke er noget problem for din kunde, er der yderligere gevinster at høste. Der er selvfølgelig ingen grund til at spare, hvis det går ud over den fundamentale kvalitet; Så koster det bare flere penge i det lange løb. Du kan være sikker på en tårnhøj kvalitet på trods af den lave pris på et nyt ståltag via profilmetal.dk.

Læs om inddækninger, vindskeder, rygninger osv.

Profilmetal A/S fører inddækninger i specialmål og standardmål. Vælg imellem inddækninger i vidt forskellige farver på www.profilmetal.dk. De forhandler vindskeder, rygninger, vindskedekapsler, siderender m.m. blandt det brede udvalg af inddækninger på profilmetal.dk. Vælg også snefang og fodblik samt alt andet, der er behov for til at lægge ethvert ståltag. Kundeservice hos Profilmetal A/S kan vejlede dig omkring inddækninger. Kontakt dem også for spørgsmål omkring andre tagprodukter og processer.

Prisen på nyt tag, inddækninger, rørmanchetter etc. kan hurtigt løbe op, hvis man ikke kigger sig om. Der er stor forskel fra tagleverandør til -leverandør i forhold til det prismæssige og ikke mindst det kvalitetsmæssige.