altomERHVERV

Online forhandler af unikke keramik fliser og luksuriøse marmor bordplader

Leder du efter nyt trægulv, keramik fliser, klinker i porcelæn, marmor bordplade eller noget helt andet? Hos www.inpro.dk finder du alt dette og endnu mere til i deres imponerende sortimenter af facader og overflader af enhver art - alt sammen af højeste kvalitet og med de største lagre i Danmark. Med deres 20 års erfaring på området, kan du forvente professionel rådgivning, stor know how og passion, når du tager kontakt.

Unikke keramik fliser

Du finder de smukkeste og mest unikke keramik fliser her i Inpro A/S’ brede udvalg. Uanset hvilken form, farve, størrelse eller finish, du ønsker dine keramik fliser i, er der altid noget, der matcher dine behov, når du handler hos Inpro A/S. Tag selv et kig rundt på det varierede udvalg og find alt fra hvide, grå og beige til sorte og kobberfarvede keramik fliser m.m. På den måde er det ikke længere svært at realisere dine boligdrømme og visioner. Du er altid velkommen til at kontakte Inpro A/S, hvis du har brug for professionel rådgivning og vejledning.

Luksuriøs marmor bordplade

Her præsenteres du for Inpro A/S’ imponerende og helt unikke udvalg af marmor bordplader. Marmor bordplader er et af de mest luksuriøse materialer, og hos Inpro A/S finder du dem i flere smukke varianter. Vælg mellem marmor bordplader i forskellige størrelser og et hav af lækre farver og mønstre, der er helt naturlige og unikke for hver enkel bordplade. Gå selv på udkig og lad dig inspirere i udvalget. Med en marmor bordplade integreres naturen elegant i indretningen og skaber sin helt egen skønhed.

Du finder alverdens produkter indenfor facader og overflader i en lang række forskellige materialer hos Inpro A/S. Tag blot selv et kig rundt på de mange sortimenter, hvor du hurtigt vil finde ud af, at alle dine boligdrømme kan realiseres.