altomERHVERV

Online forhandler af støjsvage Panasonic varmepumper og Mitsubishi varmepumper

Hos NovaSolar kan du finde mange forskellige gode varmepumper til gode priser, og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte løsning til dig. Læs mere om Mitsubishi varmepumper og om Panasonic varmepumper her.

Mitsubishi varmepumper i god kvalitet

Hvis du har et sommerhus, som du ikke bruger i vinterhalvåret, og som ikke er opvarmet, så kan det være ret usundt for huset, da det kan udvikle slemme fugtskader og svampeangreb. En løsning herpå kan være en luft til luft varmepumpe, som du kan få installeret i huset, som kan holde temperaturen oppe, når du ikke bruger huset. Der findes nogle Mitsubishi varmepumper på markedet, som bruger enormt lidt strøm. SCOP værdien angiver en varmpumpes energieffektivitet, og hvis den har en SCOP værdi på 4, så betyder det, at den laver 4 kWh varme ud af 1 kWh strøm. Der er forskellige Mitsubishi varmepumper til salg hos NovaSolar, som også rådgiver og installerer med mange års erfaring og god service. De yder også service på pumper, der trænger til reparationer eller reservedele, og de kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. Der findes også Mitsubishi varmepumper, som du kan styre ved hjælp af din telefon, og på de måde kan du fjernstyre, hvornår huset skal varmes op.

Energibesparende Panasonic varmepumpe 

NovaSolar forhandler også Panasonic varmepumper til gode priser. Panasonic er førende på markedet og har lavet flere modeller, som både er energibesparende og ekstremt støjsvage. Der er mange forskellige modeller til gode priser i sortimentet, og du kan helt sikkert finde den helt rette varmepumpe til dit hus. Det kan være du har et sommerhus, som ikke er opvarmet, eller en del af dit hus, som trænger til en energibesparende varmeløsning. Du kan finde en god Panasonic varmepumpe (luft til luft), som har en enormt høj SCOP værdi, og som er støjsvag og derfor kan bruges i det hus, som du også bruger til daglig. Hvis du skal bruge pumpen til at varme et sommerhus op i vinterhalvåret, fordi du ikke bruger det, så behøver du jo ikke tænke over støjniveauet, og kan på den måde spare nogle penge. Men SCOP værdien er ret vigtig at tænke over, da det ellers kan blive unødvendigt dyrt på den lange bane. Find den rette Panasonic varmepumpe på novasolar-webshop.dk.