altomERHVERV

Møller & Mammen har alt isenkram som f.eks. skruer og dørbeslag til dine husprojekter

Lige meget hvilken form for isenkram, du mangler derhjemme, er der gode chancer for at finde det hos www.moller-mammen.dk. Den anerkendte og elskede isenkræmmer har fysisk ligget i København K siden 1876, og nu kan du nyde godt af deres høje kundeservice og brede sortimenter på deres hjemmeside. Lad dig inspirere af de mange udvalg af alt fra skruer og kroge til møbel- og dørbeslag m.m. Der er ikke det, du ikke finder hos Møller & Mammen, så gå blot på udkig i dag.

Find alle de skruer, du står og mangler

Der findes et hav af skruer, og det kan være svært at finde den helt rette slags. Dette er dog intet problem hos Møller & Mammen, der forhandler alt i skruer, søm, bolte og det, der ligner. Der finder du skruer m.m. i alverdens varianter og slags, som er overskueligt inddelt i underkategorier, så det er nemt at finde den rette variant. Vælg selv mellem skruer i form af messing, elforzinkede, maskin og mange andre. Mulighederne er mange på hjemmesiden, hvor du altid kan bede om kyndig vejledning, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Dørbeslag der passer til netop din dør

Dørbeslag er at finde i et bredt og flot udvalg hos Møller & Mammen, så du har mulighed for at gå ned i den mindste detalje i dit hjem. Dørbeslag forhandles i form af både dørhængsler, dørstoppere og -holdere, dørkroge og meget andet. På siden er alle underkategorier af dørbeslag inddelt i deres egen kategori, så du nemt kan finde den rette variant efter dine behov og dit projekt. Hver form for dørbeslag findes i flere design og materialer samt forskellige detaljegrader og farver. Gå selv de brede udvalg igennem for at få dine ønsker til det rette dørbeslag opfyldt.

Møller & Mammen er isenkræmmeren, der servicerer mange glade kunder, og du kan blive endnu en i rækken.