altomERHVERV

Køb lænestole og sofaer fra Søren Lund, Hjort Knudsen og andre hos ILVA Max Jessen Terndrup

Designermøbler til dit hjem finder du på max-jessen.dk. De sælger bl.a. Søren Lund sofaer og Hjort Knudsen lænestole - to anerkendte designerbrands, vi kommer til at kigge nærmere på her. Hele sortimentet kan bestilles online.

Søren Lund sofa - emmer af eksklusivitet

En Søren Lund sofa er i en klasse for sig selv. Den er indbegrebet af design i højeste klasse og fås i flere udgaver på www.max-jessen.dk. Søren Lund har også designet lænestole, puffer og daybeds, som forhandles hos ILVA Max Jessen Terndrup. Det specielle ved Søren Lund møbler er det skarpe øje for funktionalitet og æstetik. Møblerne er førende inden for dansk design, og det er især de fleksible sofasystemer, som man finder rundt omkring i flotte danske hjem. Overvej også de eksklusive hjørnesofaer fra mærket af. En Søren lund sofa kan være det møbel, som du lige præcist mangler for at fuldende din dagligstue. Se det inspirerende udvalg af lænestole, daybeds, sofaer, puffer m.m. fra Søren Lund på hjemmesiden.

Overvej en Hjort Knudsen lænestol

En Hjort Knudsen lænestol er altid et stykke kvalitet og æstetisk mesterværk. ILVA Max Jessen Terndrup forhandler flere af de populære Hjort Knudsen lænestole, man altid har lyst til at lægge sig i. De stilfulde, populære modeller Jazz og Matrix af Hjort Knudsen er oplagte i det moderne hjem. Kig også på Hjort Knudsen lænestole fra Vivian og Gemma serierne. Max-jessen.dk byder også på andre møbler fra mærket. Køb alt fra plankeborde og sofasæt til hjørnesofaer og modulsofaer. Hjort Knudsen er en af de største polstermøbelleverandører i Danmark, Norge og Sverige. Møblerne er også blevet populære i Tyskland og Holland. Én ting er sikkert: Med Hjort Knudsen lænestole, sofaer, plankeborde m.fl. er du altid sikret det bedste af det bedste. Du er sikret en kvalitet og et design, der er nærværende og funktionelt. Kontakt ILVA Max Jessen Terndrup for mere info om mærket og andre kategorier på webshoppen.