altomERHVERV

Køb custom møbler som trævæg og vinreol i egetræ eller i metal på mobelstrom.dk

En trævæg kan give et friskt pust i ethvert rum. Møbelstrøm leverer forskellige typer bl.a. i antikt egetræ eller nåletræ. På mobelstrom.dk finder du innovative møblementer skabt fra hjertet af. Hvad siger du til en vinreol i egetræ eller metal?

Skab et unikt look med en trævæg

Møbelstrøm tilbyder dansk service, attraktive priser og custrom made møbler. En af de billigste måder at forny et rum på er at påsætte en trævæg. Udgaverne i nåletræ og egetræ fra Møbelstrøm kan let monteres på langt de fleste vægge. Bemærk at priserne på trævægge er inkl. montering, hvilket betyder, at du kan få en trævæg op for under tusind kroner. Den kedelige væg kan hurtigt blive til en spændende trævæg, som giver dig noget unikt og personligt i dit hjem. Man kan tilføre et rustikt look eller et lysere og lettere look, alt efter hvilken type træsort man vælger. Efter bestilling kontakter ejeren Emil dig for at aftale en dag, hvor din trævæg monteres. Håndlavede møbler, god kundeservice og stærke priser er essensen bag Møbelstrøm.

Bestil en vinreol i egetræ eller metal hos den danske leverandør Møbelstrøm

Alt efter om man spiser fisk eller rødt kød, eller om man blot skal nyde et glas for sig selv, kræver det en unik vin, der smager til lejligheden. Derfor er det lækkert at have en flot vinreol, så man kan have masser af vinflasker stående i hjemmet. Møbelstrøm har designet nogle flotte vinreoler i metal eller egetræ. Tag et kig på de innovative design på mobelstrom.dk, og få en vinreol, der virkelig skiller sig ud fra mængden af. Møbelstrøm har designet vinreoler, der sagtens kan sættes i forlængelse af hinanden. Derved kan du opstille dem på en måde, som passer perfekt ind i rummet og din smag. Vinkendere bør ikke gå glip af dette udvalg. Med en flot og moderne vinreol i metal eller en rustik variant i egetræ kan man udstille alle de gode årgange – både i entré, stue eller vinkælder.

Møbelstrøm skaber unikke og custom made møbler i højeste kvalitet. Køb fx en trendy metal vinr eol eller en mere klassisk én i egetræ på mobelstrom.dk. Det kunne også være, at en trævæg kunne friste?