altomERHVERV

Indret dit hjem med brugskunst fra lækre brands som Ester og Erik eller Anna von Lipa, du finder hos Remix by Sofie

Sæt farve på tilværelsen med et eller flere af de smukke, farverige design, der forhandles af Remix by Sofie. I deres webshop finder du nemlig bl.a. både lysestager fra Ester og Erik samt Anna Von Lipa swirl glas, der mere en blot at være funktionelle også tilfører lidt ekstra sjæl til den situation, de bliver brugt i.

Se de mange smukke lysestager fra Ester og Erik

Hvis du er på udkig efter unikke nips- eller brugsgenstande til dit hjem, som kan tilføje lidt ekstra til din hverdag, så er sortimentet hos Remix by Sofie altid et besøg værd. Alle produkterne i deres webshop er nemlig nøje udvalgt på baggrund af alle de individuelle produkters særlige kendetegn og baggrundshistorier. Tag f.eks. et kig på brandet Ester og Erik, der har produceret et varieret udvalg af lysplatter og lysestager, der kan kombineres med alle typer indretning. Brandets forskellige produkter fås i et væld af forskellige materialer, der hver især kan tilføre noget forskelligt til dit hjem eller en given situation. Du kan se hele det store udvalg af Ester og Erik på remixbysofie.dk, hvor du også kan læse mere om brandet.

Anna von Lips swirl glas er brugskunst i bedste stil

Ønsker du i tillæg til et par smukke lysestager fra Ester og Erik måske også at opdatere køkkenet med et væld af farverige og smukke glas? Og gør det bestemt ikke noget, at alle disse glas har hver deres unikke kendetegn og flotte farver, du kan blande som du ønsker? Så bliv hos Remix by Sofie og tag også et kig på det store udvalg af Anna von Lipa swirl glas. Som en del af det store udvalg af Anna von Lipa, du finder i deres webshop, har Remix by Sofie nemlig udvalgt en række af de flotteste og mest unikke swirl glas fra det kreative brand. Deres sortiment rummer naturligvis også en række andre smukke glas fra Anna von Lips, som du kan blande, som du har lyst.

Hvis du foretrækker produkter med historie og sjæl frem fra mainstream, samlebåndsproducerede produkter, så er Remix by Sofie og det smukke sortiment, de har sammensat, helt bestemt et besøg værd. Så klik ind forbi www.remixbysofie.dk allerede i dag og lad dig inspirere.