altomERHVERV

Her tilbydes der bl.a. et stort sortiment af grantræ og levering af brænde til Slagelse

Når efteråret for alvor begynder at komme, er der ikke en dejligere måde at få temperaturen op, end ved at fyre godt op i brændeovnen. Derfor finder du altid den bedste type brænde ved Sjællands bedste brænde udbyder, Den Gamle Brugs. Du kan finde meget mere information om dem på deres hjemmeside, dgb-braende.dk, så tag og vær på forkant og bestil allerede i dag.

Grantræ i høj kvalitet

Brænde fås i mange varianter og fra mange sorter, og der er enorm stort forskel på kvaliteten af brænde og hvornår hvilken type, er bedst at fyre med. Hos Den Gamle Brugs ved de alt om brænde, og du kan altid være sikker på, at du får det bedste brænde, når du handler hos dem. En af de sorter som de ved rigtig meget om, er grantræ. Så er du interesseret i grantræ i den højest tænkelige kvalitet, så er du kommet det rette sted hen. Grantræ er ofte brugt som brænde, fordi det er let at tænde op i og giver en hurtig varme i hele rummet. Dette er fordi, at der et højt indhold af harpiks i grantræ, hvilket dog også betyder, at det kan slå gnister og det er derfor ikke ideelt at fyre med grantræ i en åben brændeovn. Men når det er sagt, så er grantræ mere en ideelt at bruge til en normal brændeovn. Så skal du have brænde til vinteren, så bestil dit grantræ allerede nu.

Levering af brænde til Slagelse

Hos Den Gamle Brugs ved de, hvor stort et arbejde det er at køre brænde. Derfor tilbyder de selvfølgelig også levering, herunder også levering af brænde til Slagelse. Så er du fra Slagelse og skal fylde brændedepotet op, kan det derfor kun anbefales at du tager telefonen og giver Den Gamle Brugs et kald. De leverer nemlig alle typer brænde til Slagelse, herunder træpiller, træbriketter og fyringsflis, der selvfølgelig er produceret i den bedst tænkelige kvalitet. Når du skal have leveret brænde til Slagelse, er der desuden den kæmpe fordel, at du kan få det fragtet lige til din fordør, helt gratis. Og en ekstra detalje er, at den brænde du får i Slagelse, også er fra de lokale sjællandske skove, der er forarbejdet af dansk arbejdskraft. Med andre ord, får du simpelthen ikke bedre brænde i Slagelse end ved at ringe til Den Gamle Brugs eller ved at klikke ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere.