altomERHVERV

Getama - Køb din kontinentalseng online på www.schwarz.dk

Nogle ting skal altid være i orden. En god nats søvn er det sidste, man skal gå på kompromis med. Schwarz Senge sælger kontinentalsenge, boxmadrasser, sengegavle, lamelbunde og andet til at forbedre din søvn, men også med fokus på flot design. Udvalget byder på et væld af kvalitetsmærker som Getama, Dunlopillo, Röwa, Selecta, Jensen Beds og flere af de kendte. Det er en skøn kombination af danske, skandinaviske og internationale mærker, hvor kvalitet, funktion og design går op i en højere enhed. Kig nærmere via schwarz.dk.

Getama tilbydes hos Schwarz Senge

Ønsker du en seng fra Getama? Kom forbi København Ø, hvor Schwarz Senge har deres sengehus. Book tid på schwarz.dk til en rygtest, der er helt gratis. Den giver mulighed for at kigge på nogle senge, som passer bedre til din rygtype. Med Getama har man et dansk mærke med en lang historie, som kom på markedet helt tilbage i 1800-tallet! I 1899 hvor en stor del af danskerne stadig sov med lyng eller halm, der udviklede de en fjedrende madras, som var baseret på tørret tang. Med 100 års erfaringer har man her et exceptionelt dansk brand, som er gået over i historien, men som aldrig har stået stille. Innovation er altid i højsædet hos Getama produktionsteamet. Uanset om du kigger efter madrasser, senge, sengeborde eller andet tilbehør fra Getama, så er Schwarz Senge leveringsdygtig og til gode priser.

På udkig efter en kontinentalseng fra et kvalitetsmærke og til en attraktiv pris?

En kontinentalseng er en populær sengetype. Man forbinder den typisk med en hotelseng. Bring 5-stjernet hotelluksus ind i dit eget hjem med en eksklusiv kontinentalseng fra Carpe Diem, Dunlopillo eller måske Jensen Beds? Det fede ved en kontinentalseng er, at man undgår sprækken midt i sengen. Den består typisk af en boxmadras i bunden, en springmadras i midten og en topmadras til at beskytte underlagene og give lidt ekstra liggekomfort. Kom forbi København Ø, og prøv en af de unikke og luksuriøse kontinentalsenge, som Schwarz Senge har på lager. De står klar med vejledning og gode tips til at forbedre din søvn.

Bestil kontinentalsenge fra Getama, Dunlopillo, Carpe Diem m.fl. online via schwarz.dk.