altomERHVERV

Find en smart wrap dispenser og kugletæpper i flotte design hos Home Shoppen

Hver gang du besøger Home Shoppen, bliver du mødt af et fint og velassorteret udvalg af alverdens lækre boligartikler og udstyr til køkkenet. Du kan blandt andet købe dig en smart wrap dispenser, som gør det super let at pakke madvarer ind i Vita Wrap. Du finder desuden også et fint udvalg af kugletæpper, som både er flotte at se på og lækre og bløde for fødderne. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen her.

En wrap dispenser gør det nemt

En wrap dispenser er perfekt til køkkenet, hvis du foretrækker at pakke madrester og lignende ind i Vita Wrap papir, men er træt af hvor besværligt det sommetider kan være at arbejde med. Her er en wrap dispenser designet til at gøre en besværlig ting let som en leg. En wrap dispenser er super let at bruge, og så fås den til en ganske beskeden pris; i hvert fald så lange du handler hos Home Shoppen. Har du endnu ikke kigget nærmere på de smarte wrap dispensere fra butikken, kan du sagtens nå det endnu.

Kugletæpper i fede design

Mangler du et godt gulvtæppe til stuen, soveværelset, gæsteværelset eller et andet rum i din bolig? Så er kugletæpper det helt rigtige valg. Kugletæpper vil desuden også egne sig helt perfekt til børneværelser, fordi de er så utrolig bløde for fødderne og samtidig fås i en masse flotte farver. Køber du et kugletæppe hos Home Shoppen, er det håndlavet i Nepal og udført i 100 % uld. Alle kugletæpper er desuden designet til at kunne holde overraskende godt til hverdagens slid, så man kan have glæde af det i længere tid.

Uanset om du shopper kugletæpper, wrap dispenser eller noget helt tredje fra www.home-shoppen.dk, så kan du kan blandt andet glæde dig over 1-3 dages levering, hvis varen er på lager.