altomERHVERV

Find belysning til dit hus og have i alle prisklasser på www.lite-house.dk

Hos Lite-House finder du mange forskellige spændende bud på lys og smukke lamper. Læs mere om GU10 LED pærer og om udendørslamper her.

Mange forskellige GU10 LED pærer

Lite-House sælger mange forskellige lamper, pærer og belysningsløsninger. De kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning i dit hjem, hvad end du er til PH-lamper eller Led-strips. De har nemlig det hele og er eksperter inden for godt lys og smukke lamper fra danske og udenlandske designere. De har også et bredt udvalg GU10 LED pærer i butikken, som er de mest udbredte LED pærer. Hvis du skal bruge GU10 LED pærer, så klik ind og se hvilke forskellige der er. Der er nemlig forskellige ting at tænke over, bl.a. lysets temperatur, som er angivet i kelvin. Det mest almindelige er 2700 K, men flere og flere bruger 3000 K for at få et lidt køligere lys. Desuden er der forskellige lysspredninger på GU10 LED pærer, og det afhænger af loftshøjden og hvor lampen sidder. Der er også RA værdien, som er farvegengivelsen, og alt dette kan du læse mere om på hjemmesiden.

Lys haven op med smukke udendørslamper

Lite-House sælger også mange forskellige gode udendørslamper til gode priser, og der er mange forskellige smukke designs i butikken. Hvis du skal bruge væglamper udendørs som lyser huset op på væggene udenfor, så er der mange forskellige smukke at vælge imellem, og hvis du skal bruge lanterner som står langs havestien fra havelågen op til hoveddøren, så kan du også finde det i butikken. Der er mange forskellige smukke udendørslamper at vælge imellem, og der er ingen tvivl om, at du kan finde lige den, du skal bruge. De smukke udendørslamper bruges til at lyse haven op eller rummet omkring huset, hvor det kan være lidt uhyggeligt hvis der er komplet mørkt om aftenen eller om vinteren, når det bliver mørkt tidligt. Læs mere om de mange forskellige smukke designerlamper på lite-houser.dk, hvor du helt sikkert kan finde lige den lampe, du skal bruge til dit hjem til en god pris.