altomERHVERV

Den Gamle Brugs tilbyder bl.a. levering af forskelligt brænde i Roskilde som eksempelvis ovntørret brænde

Hos www.dgb-braende.dk finder du brænde af enhver slags, som leveres over hele Sjælland. Mulighederne er mange, og du kan bl.a. vælge mellem alt fra løst brænde, træpiller- og briketter, ovntørret brænde, der kan tages i brug med det samme og meget mere. Her leveres brænde i Roskilde, Holbæk, Kalundborg og mange andre sjællandske byer.

Ovntørret brænde med høj brændværdi

Hvis du er for sent ude med at tørre dit eget brænde, inden det skal tages i brug, er du landet på den helt rette side. Her forhandler vi nemlig ovntørret brænde, som er klar til at tages i brug med det samme. Du finder vores ovntørrede brænde i mange forskellige træsorter, såsom blandet løvtræ, gran og ask. Hos Den Gamle Brugs har brænden en høj brændværdi, så du får mere energi for mængden af træ, du køber. På den måde kan du nemt og effektivt fyre op i pejsen eller brændeovnen derhjemme. Du skal blot tage stilling til, hvilken form for brænde, der passer bedst til dit formål.

Levering af brænde i Roskilde

Hvis du bor på Sjælland og leder efter brænde af høj kvalitet, er Den Gamle Brugs din foretrukne forhandler. Her forhandles og leveres brænde af diverse varianter over hele Sjælland – få bl.a. leveret brænde i Roskilde, Sjællands Odde eller et helt tredje sted. Med levering af brænde i Roskilde og Sjællands øvrige byer, behøver du ikke bekymre dig om, hvordan du får det fragtet hjem til dig. Her kan du blot bestille og læne dig tilbage, til din ordre ankommer. Hos Den Gamle Brugs er al brænde af højeste kvalitet med høj brændværdi, så du får mest for pengene.

Tøv ikke med at besøge Den Gamle Brugs, når du er på udkig efter brænde – uanset om det er kløvet eller ovntørret brænde, om du leder efter piller, briketter eller noget helt andet. Mulighederne er mange, kvaliteten er høj og kundeservicen er i top.