altomERHVERV

Crillesen & Sørensen er eksperter i sprøjtespartling

Når lejligheder, kontorer og lignende skal istandsættes, står Crillesen & Sørensen klar til at rykke ud fra basen i Kastrup. I hele København kan du få hjælp til at få behandlet overflader som vægge og gulve. Sætter du pris på den flotteste finish? Så er spartling, opsætning af filt og kvalificeret malerarbejde en nødvendighed. Hos Crillesen & Sørensen bruger de eksempelvis sprøjtespartling til at udføre disse opgaver. Bliv klogere på denne metode herunder.

Erfarne Crillesen & Sørensen bruger sprøjtespartling

Sprøjtespartling er en meget effektiv metode, når der skal spartles på store arealer. Fra en spartelmaskine, der placeres i gadeplan, kan en slange trækkes ind i bygningen eller op på de højere etager. Dermed pumpes spartel ind og fordeles med en sprøjte. Sprøjtespartling giver omtrent det samme resultat som almindelig spartling, det passer bare bedre til at få dækket de helt store arealer. Uanset hvad vil du med sprøjtespartling ende med nogle glatte og pæne vægge.

Det er nemlig Crillesen & Sørensens spidskompetence: at gøre dine vægge flotte. Sprøjtespartling er første trin i at få udbedret potentielle ujævnheder og buler i væggen. Dernæst kan filt opsættes, så væggen bliver helt glat. Til sidst kan malerarbejdet påbegyndes. Alle tiltag gør væggen flottere, men hvis du gerne vil have en perfekt finish, bør du få nogle professionelle til at varetage det.

Hyr endelig Crillesen & Sørensen til at sprøjtespartle, og tilslut dig den store flok af tilfredse kunder. Du kan eventuelt kigge ind på www.cogs.dk og læse nogle af deres anmeldelser fra Trustpilot, Anmeld Håndværker og Håndværker.dk. Eller læs mere om, da de vandt prisen som Årets Håndværker. Grunden til disse flotte udmærkelser er ikke kun, at de laver kvalitetsarbejde som sprøjtespartling. De gør det også til tiden, for de kender til værdien af at nå tingene til deadlines. Uanset om du er privat, der gerne vil flytte ind i dit nye hus, eller erhvervsdrivende, der ejer mange lejligheder, kan du roligt vælge Crillesen & Sørensen.

Når du skal have foretaget eksempelvis sprøjtespartling, skal opgavens omfang i første omgang vurderes. Du kan være sikker på, at du bliver mødt i øjenhøjde af høflige medarbejdere. Her er dit input selvfølgelig bærende. Kort efter et besøg kan du have et tilbud fra den erfarne malervirksomhed. Så klik endelig ind på www.cogs.dk, og bedøm om det er sprøjtespartling, opsætning af filt, malerarbejde, gulvslibning eller samtlige af disse tjenester, du vil have foretaget. Er du i tvivl om noget, giver Crillesen & Sørensen branchens bedste rådgivning.