altomERHVERV

Bliv inspireret af New Yorker vægge og dør til badeværelse fra First Floor CPH

First Floor CPH har specialiseret sig i New Yorker vægge og døre til badeværelser, køkken-alrum, mødelokaler etc. Læs mere her.

Vær kreativ med New Yorker vægge til hjemmet

Hvis du drømmer om en New Yorker væg til hjørnevæg til hjemmet, så kan du finde en smuk løsning i samarbejde med First Floor CPH. De har i årevis produceret håndlavede glasvægge med sorte stålsprosser i ægte New Yorker stil på eget værksted. De håndlaver alle deres løsninger, da de skal passe perfekt ind i kundernes hjem og arbejdslokaler. Stål er ikke sådan lige til at bøje og høvle i, så de arbejder med meget præcise målemetoder for at kunne lave præcise resultater. Især når det gælder hjørnevægge, ståltrapper og mere komplekse former skal præcisionen virkelig være i top. Derfor er det smart kun at arbejde med en enkelt virksomhed, som står for mål under hele processen fra start til slut. Du kan se mange smukke eksempler på New Yorker vægge på www.firstfloorcph.dk. Du kan bl.a. prøve deres prisberegner, hvis du selv tænker på at bestille en til dit hjem. Deres New Yorker vægge tilfører noget helt unikt til hjemmet, og de sorte stålsprosser står altid i smuk kontrast til de hvide vægge.

 

Vælg en flot dør til badeværelse

På badeværelset er glasvægge også meget moderne, og hvis du f.eks. skal bruge en speciallavet dør til badeværelset, så har de lige den løsning, du drømmer om. De laver både døre på hængsler samt skydedøre, dobbeltdøre og brusenicher. Du kan vælge imellem mange forskellige slags glas, bl.a. matteret glas, bronzeglas eller gråtonet glas. Du vil helt sikkert kunne finde den helt rette dør til dit badeværelse. Du kan være helt sikker på at du får en meget eksklusiv løsning og et smukt resultat, der vil gøre dit badeværelse helt unikt. Når du arbejder med First Floor CPH, så får du meget præcise resultater og klare aftaler. De arbejder med mange års erfaring fra smedeværkstedet og laver virkelig nogle smukke ting. Prøv prisberegneren før du bestiller dør til badeværelset.