altomERHVERV

Billige træbriketter og træpiller fra Biodela, Lava, Task m.m.

Lakoda byder ind med gode priser på træpiller fra et væld af mærker - Lava, Barlinek, German Pellets m.m. Køb også billige træbriketter fra udvalget. Webshoppen gør det muligt at afhente i Tyskland, hvor du kan spare mange penge.

Køb billige træbriketter - Lakoda

Lakoda er lig med skarpe priser på træbriketter, og du kan bestille brændsel af høj kvalitet fra Biodela. Klik ind på www.lakoda.dk, og køb billige træbriketter med afhentning syd for Århus. Disse antænder hurtigt og stabilt samt leverer en førsteklasses varme for prisen. Se udvalget af miljøvenligt brændsel på lakoda.dk, og fyr op med god samvittighed. Der er ekstra besparelser at hente på fyring med briketter i træ - især, hvis man gør det op over en længere tidsperiode. Opvarmning kan hurtigt blive til en stor udgift. Spar penge i løbet af vinteren med dette træbriket udvalg fra Lakoda. Køb billige træbriketter, og hent dem i Malling, syd for Århus.

Lava træpiller - Kan afhentes i Tyskland

Lakoda leverer også Lava træpiller, som du kan afhente syd for grænsen i Handewitt, Tyskland. Når man køber Lava træpiller i Tyskland frem for i Danmark, så betaler man den tyske moms, der er meget lavere. Dette gør, man kan spare tusinde kroner på træpiller til vinteren. Køb træpiller fra Lava i 8 mm, der giver en langvarig og stabil varme. Når man først har prøvet pillerne fra dette brand, har man ikke lyst til at gå tilbage. Du kan fyre med samvittigheden i orden, når du benytter piller i træ, da dette er CO2-neutralt brændsel. Selve produktionen hos Lava er også fokuseret på at sætte et så lille aftryk som muligt på miljøet. Læs mere om Lava træpiller, der er kendt som nogle af de bedste på markedet. Se priser og flere informationer på lakoda.dk. Hvis du vil spare penge på piller i træ, så kan det 100 % anbefales at køre ned over grænsen til Tyskland, og hente dem tilbage til dit danske hjem. Lakoda sætter også en trailer til rådighed ved afhentning af træpiller og træbriketter!

Bestil billige træbriketter online samt træpiller fra brands som Lakoda, German Pellets og Task hos Lakoda.