altomERHVERV

Behov for at fjerne alger og rense tag?

Nanostone A/S er professionelle inden for tagrensning, facaderensning og fliserens. Leder du efter en algefjerner eller rensning af dit tag, så læs med her.

Rensning af tag hos Nanostone A/S - Kvalitet

Trænger taget til nyt liv hjemme hos jer, så er Nanostone A/S stedet at henvende sig. Deres landsdækkende service og mange års erfaring samt deres skånsomme metoder sikrer dig det bedste resultat og et skinnende tag. Når du bestiller rensning af tag, så kan du være sikker på, at du får en skånsom behandling af taget med miljøvenlige midler, som renser taget helt i dybden. Rensning af taget er ikke så nemt at klare selv, for de bruger nogle bestemte midler, som langsomt dræber algerne og deres sporer, så de ikke vender tilbage. Det færdige resultat står klar efter 5-8 måneder, hvor alle algerne vil være døde og vasket væk med regnen. Bestil rensning af dit tag på nanostone.dk, hvor du kan være sikker på god service og gode priser på effektiv algebehandling og dybdegående rensning af facade, tag eller fliser. De rykker ud, uanset hvor du bor i landet og klarer opgaven.

Algefjerner - Mere info på www.nanostone.dk

Har du problemer med alger på din terrasses fliser og leder du efter en algefjerner? Hvis du bestiller en fliserens hos Nanostone A/S, så giver de dine fliser en god og dybdegående rensning, som ikke slider på dine fliser, da de bruger en skånsom metode, hvor de undgår højtryksspuling, men til gengæld bruger ekstra meget vand for at rense al snavs, alger og flisepest væk. Bagefter giver de en algebehandling med en algefjerner, der går i dybden og dræber sporerne, som algerne efterlader og på den måde sikrer, at de ikke vokser op igen til næste efterår. Til sidst imprægnerer de fliserne for at beskytte dem imod angreb og det sikrer at du får et godt resultat, som holder i årevis. Der er mange forskellige slags algefjerner, men de bruger miljøvenlige midler, som både er effektive og som aktivt fjerner algerne fra dine overflader. Læs mere på deres hjemmeside.