altomERHVERV

Varm hjemmet op med miljøvenlige Barlinek træpiller i høj kvalitet

Hos Pillemadsen forhandles både træpiller til brændsel samt foder til heste, hunde og katte eller strøelse til hallen. Den største eksportvare er dog stadig træpiller, der alle sælges i høj kvalitet til billige penge — lige gyldigt om du vælger Barlinek, Fireheat eller Heatlets.

Træpiller til fyret eller brændeovnen

Brændeovnen eller fyret har brug for brændsel, ofte i form af træpiller, for at kunne holde dig varm når temperaturerne begynder at falde. Pillemadsen er dit bedste bud på en kvalitetsbevidst og prisvenlig forhandler af netop træpiller. Her forhandles ikke bare en lang række forskellige mærker af træpiller, men også træpiller i forskellige kvaliteter og længder. Du kan for eksempel vælge mellem størrelserne 6 eller 8 mm, samt mellem forskellige procentværdier af aske og vand, som derfor har varierende brændværdier. Generelt er træpiller fra Pillemadsen dog alle miljøvenlige, da de bæredygtige leverandører sørger for at deres produktionsmetoder ikke forurener og at de anvender genbrugsmaterialer til de specifikke træpiller.

Barlinek træpiller i topkvalitet

Det polske firma Barlinek udbyder også træpiller, men er egentlig en af Polens største producenter af trægulve. De miljøbevidste hoveder bag Barlinek får nemlig det maksimale ud af de produkter, der anvendes under produktionen af gulve, ved at bruge det overskydende træ til produktion af træpiller. Da det træ, der bruges til at producere gulve altid er i den bedste kvalitet, er du også altid garanteret økologisk biobrændstof af samme skuffe. Barlinek træpiller er derfor lavet på kvalitetstræ såsom mahogni, eg og ask, og er hermed ikke bare bæredygtige, men også utroligt dygtige til at holde på varmen. De forskellige typer træpiller du kan få fra Barlinek forhandles dog stadig til en utroligt fordelagtig pris — uden at gå ned på kvalitet.

Besøg www.pillemadsen.dk, hvis du vil læse mere om træpiller eller resten af det prisvenlige sortiment, du samtidigt kun betaler 7% moms på, da butikken ligger i grænselandet mellem Danmark og Tyskland.