altomERHVERV

Whey protein og glutamin udviklet af eksperterne bag Starlabs Nutrition

Shop førsteklasses glutamin, eller bestil whey protein (valle), der er nemt at blande. Hos Starlabs Nutrition er der forsket med henblik på at optimere smagen. Derfor er den blevet helt i top.

Glutamin af en professionel kvalitet

Starlabs Nutrition har forstand på træning, og denne erfaring kan ses på deres produkter - over hele sortimentet. Deres glutamin blanding er heller ingen undtagelse. Glutamin er karakteriseret ved at være en ikke-essentiel aminosyre, og det er især skelettet, som har en høj koncentration af stoffet og derfor kan gavne af tilføring. Der er fordele at høste ved at indtage glutamin separat. GL5 er navnet på blandingen, som Starlabs Nutrition fører. Deres brede kendskab til træning og ernæring betyder, du er sikret den bedste glutamin på markedet, men også andet inden for træningstilskud. Se hele udvalget på starlabs.dk, hvis du vil et skridt nærmere din drømmekrop.

Boost din træning med whey protein som tilskud

Når det kommer til whey protein, er det i høj grad smagen, man skal gå efter. En stor del af danske atleter i motionscentrene drikker shakes med whey protein i forbindelse med træningspasset - før, under og efter. Hvis man træner mange gange om ugen, kører man hurtigt træt i en dårlig smag. Derfor kan det herfra anbefales, man kun vælger kvalitet og topsmag - for sin egen træningsglæde. Prøv W74 whey protein fra Starlabs Nutrition. Den kommer som iskaffe, chokolade, jordbær m.m. Hvis du leder efter lækkert proteinpulver af højeste kvalitet udviklet af erfarne atleter, skal du vælge Starlabs Nutritions. Deres whey protein blanding giver bedre resultater.

Bestil glutamin og whey protein via starlabs.dk - højere kvalitet og unik smagssammensætning. Der er mange ting, som skal falde på sin plads, hvis man skal opnå optimale resultater i motionscentret. Kosten og træningstilskuddene samt hård træning er nogle af de vigtigste. Klik dig frem til viden om træning, og læs mere om de mange supplementer udviklet af Starlabs Nutrition online.